Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Melyik tömegnövelöt válasszam?

Melyik tömegnövelöt válasszam?

Figyelt kérdés

CarboJet Gain: [link]

Mass 20: [link]

2011. márc. 20. 21:59
 1/9 anonim ***** válasza:

GreenTea

Ha van rendes étrended, akkor szinte mind1 melyiket veszed. Nagyjából egyformák. Én az Amix-ra szavazok.

2011. márc. 20. 22:27
 2/9 anonim ***** válasza:

CarboJet Gain

erről semmit nem tudni

2011. márc. 20. 22:28
 3/9 anonim ***** válasza:

GreenTea

Teljesen rendbe van a CarboJet. Amix boltban már találkoztam vele, én nem, de egy barátom használta is. Semmivel sem rosszabb a Scitecesnél.

2011. márc. 20. 22:49
 4/9 anonim ***** válasza:
nem szidtam, csak így nem sok információt tudunk róla :)
2011. márc. 21. 14:37
 5/9 anonim ***** válasza:

Igazából mindkettő elég jó, de ez nagyon sok mindentől függ...(Tudom mit beszélek, konditeremben is dolgozom).

Nem tudom, hány éves vagy, 18 év alatt a CarboJet-et nem nagyon kéne erőltetni, vannak benne olyan dolgok, amik egy fejlődő szervezetnek nem a legjobbak, viszont a Mass 20 tökéletes választás lenne! Fontos tudnod azonban, hogy normális étkezés, és kemény edzés nélkül egyik se fog látványos eredményt hozni, hiszen ez csak egy táplálék kiegészítő...

2011. márc. 24. 15:21
 6/9 anonim ***** válasza:

GreenTea

"vannak benne olyan dolgok, amik egy fejlődő szervezetnek nem a legjobbak"

Mik azok?

2011. márc. 24. 15:32
 7/9 A kérdező kommentje:
19 éves vagyok. Persze gondoltam hogy kemény munka és megfelelö étrend mellett nemfog menni :) Amugyse az a célom hogy testépítö legyek csakhogy jöjjön rám néhány kilo és kiizmosodjak egy picit.
2011. márc. 25. 08:25
 8/9 A kérdező kommentje:
Bár ha valaki tud hatásos étrendet is akk írhat.
2011. márc. 25. 08:26
 9/9 anonim ***** válasza:

GreenTea

Itt találsz néhány kész étrendet: [link]

2011. márc. 25. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!