Nem megy a tömegnövelés. Mit ajánlotok? (részletek lent)
Figyelt kérdés
16f vékony hardgainer és sajnos rossz evő. A rendszeres evés megy csak azt nem tudom megoldani h rendes tömegnövelős kaja legyen (otthon eszek)tápkieg-t fogyasztok 2 éve edzek (kezdő)2013. aug. 14. 11:40
11/17 anonim válasza:
a kérdezőnek írtam, nem az előttem írónak.
12/17 A kérdező kommentje:
Ok. köszi mindenkinek majd próbálkozom.
2013. aug. 14. 14:13
13/17 anonim válasza:
Most eszel? Ha nem akkor menj és egyél!
14/17 anonim válasza:
Csak csatlakozni tudok az előző válaszolókhoz! Ez tiszta matematika; ha kalóriapluszba vagy akkor nőnie kell a tömegednek és kész! Ha van edzés is, akkor ez nem csak zsír lesz, hanem izom is! Ennyi! Ez egy biológiai tény!
Szóval egyél sokat! +Nem ártana rá átgondolnia az edzéseidet is, mert ott is lehet a bibi! Megy minden héten a kemény lábedzés például? Guggolás? Kitörés? Ha nem akkor az hatalmas baj! Szoktál felhúzást csinálni? Meg egyáltalán az alapgyakorlatokat csinálod, amivel jön a tömeg, mint a fekvenyomás, húzódzkodás, döntött törzsű evezés, tolódzkodás, szűknyomás, vállból nyomás vagy a csigákkal szórakozol csak?
Na ezeket is gondold át!
15/17 A kérdező kommentje:
Konditeremre nincs lehetőségem itthon van fekpad meg 2 kézisulyzó avval tolom nagysúlyokkal (már ami nekem nagy súly)
2013. aug. 14. 15:17
16/17 anonim válasza:
És így tudsz guggolni és felhúzni is?
17/17 A kérdező kommentje:
ja persze.
2013. aug. 14. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!