Hány főtt tojás sárgája egészséges egy nap?
Figyelt kérdés
tömegnövelő étrendbe, koleszterin meg ilyesmi szempontból2013. aug. 12. 11:16
1/4 Szintiszoli123 válasza:
Vannak belgyógyász-kardiológus professzorok, akik napi 2-re esküsznek. Szerintem mindenkinél más. Néha kell egy laborkontrol vérkép, amin látszik a koleszterin is.
Én két naponta eszek kettőt. Nekem eleve magas a koleszterinszintem. Két naponta 2 t.s. nem növelt rajta.
2/4 anonim válasza:
A tojás NEM növeli a koleszterint! Erre már rájöttek. Csak azoknál, akiknél egyébként is magas.
3/4 anonim válasza:
Igen, most az a nézet, hogy nem emeli a koleszterinszintet, mivel az nagyrészt genetika. De én pl 3-4-nél nem eszek többet a sok zsír miatt. Nem a koleszterin emelése miatt, hanem nem kell ennyi telített zsír. A paleosok szerint meg mehet dögivel, szóval megoszlanak a nézetek..)
4/4 anonim válasza:
Ez nem azt jelenti hogy 2 ellentétes nézet nem lehet jó.. hanem inkább több jó lehetőséged is van. Ehetsz kevesebbet is, ha jólesik akkor pedig többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!