Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért egészséges a tojás?

Miért egészséges a tojás?

Figyelt kérdés

2013. márc. 13. 09:34
 1/7 anonim ***** válasza:
2013. márc. 13. 09:37
 2/7 anonim ***** válasza:
6%
Miért? Egészséges a tojás?
2013. márc. 13. 09:43
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
A tojás káros ha megeszed, rossz az ereknek, a hzasadnak jó van benne kalória...
2013. márc. 13. 09:58
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem nagyon hiszek én már az ilyen megállapításokban, hogy egészséges, vagy nem.

Ősemim, nagyszülők, szülők, én magam is világ-életemben sertés-zsíron éltünk. Azután kb. 20-25 évvel ezelőtt jöttek, hogy mennyire káros az egészségre, és süssünk-főzzünk olajjal.

A fél ország átállt az olajra.

Most hallani ismét olyasmit, hogy talán mégsem annyira egészséges, jó lenne visszatérni a sertés-zsírra.

Még szerencse, hogy én nem változtattam. :)))

Szóval a tojással is így vagyok. Persze, azt elismerem, lehet, hogy nem célszerű túlzott mennyiségben fogyasztani, no de ez igaz, akármelyik másik fajta kajára is.

2013. márc. 13. 10:18
 5/7 anonim ***** válasza:
51%
Én úgy tartom, hogy SEMMI sem egészségtelen megfelelő mértékben. Szendi meg kb. mindenről leírja, hogy egészségtelen, szerintem meg titokban zabálja a zsömlét tojással és tejjel.
2013. márc. 13. 10:33
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik legegészségesebb élelmiszer. 16 féle vitamin van benne, csak C vitamin nincs. Ma már rájöttek, hogy nem növeli a koleszterin szintet sem.

Szüleink már 3-4 hónaposan kaptak tojásos ételek, sőt, cukorral kikevert tojássárgáját is. Még sem lettek rá allergiásak.

2013. márc. 13. 10:37
 7/7 anonim ***** válasza:

Egyetértek az utolsó válaszolóval!

Nagyon sokszor, sokmindenre rányomják az "egészségtelen" bélyeget, csak azért, hogy helyette az általuk árult terméket tudják egészségesnek kikiáltani, és azt vegyék az emberek, ne pedig a megszokottat! Üzleti fogás az egész! Nem kell minden esetben elhinni az ilyesmit!

2013. márc. 14. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!