Nem nagyon hiszek én már az ilyen megállapításokban, hogy egészséges, vagy nem.
Ősemim, nagyszülők, szülők, én magam is világ-életemben sertés-zsíron éltünk. Azután kb. 20-25 évvel ezelőtt jöttek, hogy mennyire káros az egészségre, és süssünk-főzzünk olajjal.
A fél ország átállt az olajra.
Most hallani ismét olyasmit, hogy talán mégsem annyira egészséges, jó lenne visszatérni a sertés-zsírra.
Még szerencse, hogy én nem változtattam. :)))
Szóval a tojással is így vagyok. Persze, azt elismerem, lehet, hogy nem célszerű túlzott mennyiségben fogyasztani, no de ez igaz, akármelyik másik fajta kajára is.
Az egyik legegészségesebb élelmiszer. 16 féle vitamin van benne, csak C vitamin nincs. Ma már rájöttek, hogy nem növeli a koleszterin szintet sem.
Szüleink már 3-4 hónaposan kaptak tojásos ételek, sőt, cukorral kikevert tojássárgáját is. Még sem lettek rá allergiásak.
Egyetértek az utolsó válaszolóval!
Nagyon sokszor, sokmindenre rányomják az "egészségtelen" bélyeget, csak azért, hogy helyette az általuk árult terméket tudják egészségesnek kikiáltani, és azt vegyék az emberek, ne pedig a megszokottat! Üzleti fogás az egész! Nem kell minden esetben elhinni az ilyesmit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!