András1985 kérdése:
1-2 napos friss tojást ütöttem fel minap és véres volt a belseje, ez mitől lehet? Házi tojás nem vettem.
Figyelt kérdés
Házi tojás,nem vett,egészséges tyúkoktól2013. jan. 31. 16:24
1/7 Andizsuzsi válasza:
Megtermékenyített tojás volt.
3/7 anonim válasza:
Más az, hogy véres a belseje, mert akkor az szerintem mégiscsak valami rossz tojás volt.
Más az is, ha volt a sárgájában egy kis kör alakú véres csepp, arra mondjuk, hogy a magja. Megtermékenyített tojás, abból fejlődik ki a kiscsirke.
Szóval véres volt, és akkor az az egy mégsem friss, vagy csak egy cseppnyi véres pötty volt, mert akkor a kakas által megtermékenyített, és semmi baja.
4/7 A kérdező kommentje:
Ez tényleg 1-2 napos volt,hideg helyen tárolt,és nem kis pötty volt,hanem szétfolyt véres.
2013. febr. 1. 09:01
6/7 A kérdező kommentje:
én sem,sőt a többit is kidobtam.
2013. febr. 2. 09:02
7/7 Senkisetudjaanevemet válasza:
Semmi probléma nincs vele, nyugodtan meg lehet enni (gusztus kérdése). Egyébként ki lehet szedni a véres kis pöttyöt. Amúgy pont, hogy az a tojás megzápul, ha a tyúk ráül kotlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!