Több napos fesztiválra megyek, milyen kaját vigyek?
zsemlét, toat kenyeret
tonhalkonzervet, tonhalsalátát-ebből már vam nagyok sokféle mexikói, amerikai stb
méjkrém, májpástétom, liba, kacsamájpástétom
keksz, mogyoró, szotyi
müzli, müzliszelet
kis üveg lekvár
készételkonzerv, levespor-pár napig kibírod
első 1-2 napra pogácsa, perec, linzer hozzá tej-uht nem romlik meg, csak egyből igyátok meg
háromszög alakú maci sajt, száraz kolbász
paprika, uborka, paradicsom, alma, banán
Konzervet! minél többet. Én imádom a Globus féle magyaros vagdalthúst, az összes készkaját, a 400 g-osakat, bab- lencse- borsófőzelék kolbásszal, hússal stb. Van a 800 g-s sólet füstölt marhahússal, na, az az igazi még. Tábortűznél lehet melegíteni és kiehető a dobozából, csak egy bicska kell hozzá. Meg egy kis kenyér.
Végső esetben pedig ezeket hidegen is meg lehet enni. Nem mondom, hogy egészségesek, de táplálóak. Azért a szalonna is meg bír avasodni, és harmadik nap enni már kicsit uncsi. Meg ahhoz mindig kell valami ződ, paradicsom, paprika, hagyma. Ezek nélkül nem bír annyira finom lenni a szalonna.
Szóval: konzerv. Akkor csak kenyeret kell venni helyben, bár vihetsz kétszersültet, az nem szárad meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!