A tojás mikróban sütve mikrózható tálon olaj nélkül nem elég egészséges?
Figyelt kérdés
Érdekelne a dolog, mert mi ilyet szoktunk enni. Kicsit szárazabbnak hat, hisz nem csöpög olajban, de amúgy szerintem jó. Annyi a titka, hogy jól szét kell szedegetni mikrózás előtt meg bele kell szúrni a sárgájába is. Néha még így is pukkadozik, de ha rendesen elkevered, még jó is lesz.2009. ápr. 9. 18:54
1/1 anonim válasza:
igazából a tojással a sárgája a gond, az ugyanis nagyon sok zsírt tartalmaz! Testépítők például kidobják a kukába a sárgáját, maximum tömegelés alatt 1-2 befigyel a 10 tojsfehérje mellé.
Mindegy, a lényeg az, hogy a tojásfehérje az ígyisúgyis király, a sárgája meg igyseúgyse az!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!