Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hatékony tömegnövelés?

Hatékony tömegnövelés?

Figyelt kérdés

Igen hatékonyan akarok tömeget növelni, jelenleg 85 kg a cél szép formával de ha többre sikerül az sem gond. Bevallom nem akarok eszméletlenül vizes lenni!! Milyen táplálék kiegészítők párosítását ajánlatok nekem? - ( fehérje ( power pro ) + bcaa xpress + creatin ( crea pump v mono )

táplálkozásom megfelelő! Edzés = bukásig!

2013. aug. 14. 10:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
A táplálkozásban a kiegészítők is beletartoznak, abban meg neked egy kicsit kavar van. Multivitamin C-vitamin remélem van. Nem írtad hány centi vagy. Először szerintem elég egy jó tömegnövelő, abban van kreatin is, de ha rohadt sok pénzed van akkor tudok még írogatni, de az esszenciális aminósavak (BCAA) csupán a "fontossági lépcső" második fokán áll. Először olyan dolgok kellenek még, mint az ízület védő és a halolaj.
2013. aug. 14. 10:48
 2/12 anonim ***** válasza:

Mindenkinek ez a célja, a gond ott van, hogy zsírosodás nélkül nemigen lehet izmot növelni, max az extrém ektomorfoknak sikerül. De ez nem vészes, mert tömegelés után, leadhatod a zsírt szálkásító diétával és több aerob edzéssel a súlyzós mellett.

A power pro az szójás cucc, nem ajánlom, nézz egy olcsóbb tejsavót, pl myprotein impact vagy mhn whey.

Ha meg biotech, akkor nitro pure whey gold.

A crepump egy cukorkupac, nem ajánlom, inkább sima kratin monohidrát port vegyél, ne cukros sz@rt!

2013. aug. 14. 10:51
 3/12 anonim ***** válasza:
Edzeni ne bukásig edzz hanem okosan
2013. aug. 14. 11:04
 4/12 anonim ***** válasza:
Az edzést sokszor igenis bukásig kell, mert így érhető el a legnagyobb mennyiségű mikrorepedés.
2013. aug. 14. 11:13
 5/12 A kérdező kommentje:

Most rendelném újra a dolgokat szóval egy új pakkot nem most kezdtem edzeni, olvasni cikkeket viszont tapasztaltabb emberek véleménye miatt tettem fel a kérdést.

Kavarban vagyok ez teljesen igaz mert nem tudok egyszerűen dönteni, hatásosan szeretném csinálni. Ezeken gondolkodtam, hogy most rendelem majd:

Multi vitamin

Mass Gain 14

BCAA Xpress

Valami fehérje

----------------

Viszont én hiányolom a kreatint szóval lehetne ez is

Mass Gain 14

BCAA Xpress

Kreatin Mono

2013. aug. 14. 11:38
 6/12 A kérdező kommentje:
Különben 184 cm vagyok és 75 kg
2013. aug. 14. 11:38
 7/12 anonim ***** válasza:
Multivitamin és fehérje mindenképpen kell, illetve edzés után gyors ch. A mass gain-t szerintem hagyd, mert nagy része cukor. Tudod, hogy kell beilleszteni a tömegnövelőt az étrendedbe?
2013. aug. 14. 11:55
 8/12 anonim ***** válasza:

A max gaint hagyd már a francba, alig van benne fehérje, drágán megveszel egy zsák cukrot. Ha tömegnövelőt akarsz, akkor olyat vegyél, amiben legaláb 30% fehérje van. Ha gyors ch kell, akkor dextróz vagy carbo x. Edzés utánra vegyél tejsavóproteint és mellé kell 40-50g gyors ch, azaz dextróz, carbo x, carb-f ,stb.

A multivitamin a legfontosabb: multi pro, mega daily one, vitabolic, Peak A-Z, ISS pak, lifes vitality, stb..

Ennyi kell, ezek a legfontosabb egy jó étrend mellé. Ha ez megvan, akkor költs kreatinra, de ne cukros cuccra vagy kapszulás gazdaságtalan creatorra!

2013. aug. 14. 11:58
 9/12 A kérdező kommentje:
Szóval akkor veszek : vitamin, bcaa, carbo x és egy fehérjét szerintem, esetleg még glutaminokat
2013. aug. 14. 16:14
 10/12 anonim ***** válasza:
igen, de ez a sorrend: vitamin, fehérje, cabox, kreatin, aminosavak.
2013. aug. 14. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!