Most kezdtem el kondizni, jól jönne egy két tipp, meg hogy jó e amit csinálok?
Körülbelül 10x voltam lent eddig a teremben. 17 éves vagyok előtte fegyencedzést csináltam és kempóztam 1 évet, ezelőtt pedig fociztam 10 évet verseny szinten.
Na hát lényegre törve teremben beszéltem egy-két formával ők azt mondták nekem hogy az első 2 hónapomat kezdjem úgy hogy heti 3-4x megyek le a terembe és kis súlyokkal csináljak többet. Átmozgatás szinten hogy megszokják a súlyokat az izmaim főképp az izületeim.
Fekve 35 kg-al nyomok 3x12-t (menne simán többel is csak betartom) Felülésezni szoktam és utána biciklizek fél órát kb 25 km/h-val, futok, focizok (hobbiként haverokkal) és bulizok legjobb kardio:D Szerintetek az jó hogy minden izomcsoportomra dolgozok heti 3x átmozgató jellegben?
kezdőknek heti 3 napos teljes testes edzés kell két hónapig.
Google-ba: kezdő átmozgató edzésterv. Az első találat jó lesz. Utána majd mehet osztott edzés is. Legyen mellé tömegnövelő étrended is.
dehogynem. Akkor is jó étrend kell:
Tömegnövelő étrend: legyen napi 2-2,5g x testtömegkg fehérje és 5-6g x testtömegkg szénhidrát (ch). Ezekből az alapanyagokból kellene nagyrészt összerakni:
fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, marha, hal), tojás, sovány túró, protein tápkieg.
ch:zabpehely, rizs, krumpli, teljes kiőrlésű tészta, teljes kiőrlésű kenyér, sok zöldség
zsír: omega3, lenmagolaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!