Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Izomnövelés, de hogyan?

Izomnövelés, de hogyan?

Figyelt kérdés

Sziasztok,15 éves fiú vagyok,fél év alatt sikerült 15 kilót ledobnom magamról,de sajnos nagyon gyenge és kegyetlenül "izomtalan"lettem főleg kar,a hasam is "löttyedt",de a derekam viszont meglehetőn nagy,a lábam meg nádszál vékony,egyébkén 62 kiló és 178 centiméter vagyok,reggel normálisan reggelizek,tízórai,ebéd vacsora,+joghurtok és stb egészséges dolgok.Milyen módszert tudnátok ajánlani hogy izmosodjak,erősödjek mindenhol.

Kérlek írjatok le mindent hogy egy héten hányszor,menyit és hogyan csináljam.Elég szar érzés hogy 15 éves létemre gyenge vagyok...és megpróbálok minden tőlem telhető dolgod megtenni amit csak tudok.

2013. aug. 7. 19:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Kezd el a fegyencedzést,az jó alapot ad majd a Súlyzózáshoz vagy a calistenichez.

A könyvben minden benne van amit tudnod kell.

Google->fegyencedzés scribd

Első találat.

[link]

2013. aug. 7. 19:22
 2/13 A kérdező kommentje:
Kösz a választ,eddig nem halottam a fegyencedzés scribd-ról,átolvasom amit küldtél,de még várok másoktól is válaszokat.:)
2013. aug. 7. 19:34
 3/13 anonim ***** válasza:
Jah,és a testépitők fikázása csak marketingfogás. :)
2013. aug. 7. 19:38
 4/13 anonim ***** válasza:
Szivesen!
2013. aug. 7. 19:38
 5/13 Osynho ***** válasza:

"reggel normálisan reggelizek,tízórai,ebéd vacsora,+joghurtok és stb egészséges dolgok."

Ezt kifejthetnéd részletesebben. Felsoroltad az étkezéseid nevét, de ugye ez sokat nem jelent. :) A joghurttal meg nem sokra mész.

2013. aug. 7. 19:44
 6/13 A kérdező kommentje:
Reggel egy graham kiflit szoktam enni,rántottával,vagy sonkával,paradicsom,tízórai,ugyan úgy graham kifli,ebéd az anyu főzte :D de tömbnyire mellehúsát szokott készíteni mert húsfélékből csak azt vagyok hajlandó megenni,na meg néha a disznóhúsból készült dolgokat.Vacsorára pedig azt eszem ami az ebéd volt,vagy valami más.Az életemből teljesen kivontam a kenyeret,és a boltban kapható édességeket.Napi 2 doboz joghurt nálam muszáj meglenni :D anélkül nem is nap a nap nálam :D :)
2013. aug. 7. 20:02
 7/13 anonim ***** válasza:

Ki kell ezt számolni:

Tömegnövelő étrend: napi 2-2,5g*testtömegkg fehérje kell és 4-6g*ttkg szénhidrát (ch).

Ezekből kellene leginkább összerakni:

fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg.

ch: zabpehely, rizs, teljes kiőrlésű kenyér, teljes kiőrlésű tészta, sok zöldség.

zsír: omega3, lenmagolaj.

2013. aug. 7. 20:28
 8/13 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm az étrend tanácsot,de a tornával mi legyen ?

Heti hányszor,hány kilókkal ? nap 1 óra elég vagy sok ?

Milyen gyakorlatokat csináljak ?

2013. aug. 7. 20:55
 9/13 anonim ***** válasza:
Végezd a fegyencedzést vagy legyen 3 napos teljes testes súlyzós edzés. Ha beírod google-ba: kezdő átmozgató edzésterv, akkor találsz rá jó terveket.
2013. aug. 7. 21:01
 10/13 A kérdező kommentje:

Oké,:)azért küldök magamról néhány "nem túl szép" képet a testemről.

[link]

[link]

[link]

2013. aug. 7. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!