Elkezdeném a fegyencedzést, de hogy állitsak össze edzéstervet?
Figyelt kérdés
nem tudom hogy mialapján csináljam,a testalkatom végett kezdeném el ezt az egészet mert minden ismerősöm azzal nyaggat hogy kezdjem el végre mert nekem megvan hozzá a testalkatom és a genetikám...szertinem ez nem ettöl függ de viszont énis elszeretném kezdeni...184 cm magas vagyok és 100kg kb szoval medvés testalkatom van...és ezt szeretném megváltoztatni...azért a fegyencedzést szeretném mert nem lufi izmokat akarok hanem kötetlen izmokat...ha nincs olyan h kötetlen izmok akkor bocsánat csak nem értek az ilyenhez :S2013. aug. 5. 13:43
2/4 Platino válasza:
Én is csinálom én 1 honapig csinálok egy szintet 1 hét kezdő két hét középhaladò és egy hét haladò de vaálasz egy napit amin minden héten kihagyod én a vasárnapot hagyom ki.
3/4 anonim válasza:
A könyv végén vannak az edzéstervek. Olvasd végig.
4/4 A kérdező kommentje:
értem,köszönöm :D nekem pdf-be küldték át a könyvet és akkor a végén megis nézem :D
2013. aug. 5. 19:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!