Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 2-3 hónap után újra lementem...

2-3 hónap után újra lementem edzeni és 2 napra rá nagyon durva izomláz lett a karomban szinte nem is tudom kinyújtani. Ez kb mennyi idő mire elmúlik?

Figyelt kérdés
2013. júl. 25. 17:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Ezt legközelebb, úgy tudnád kiküszöbölni, hogy alaposan bemelegítesz, és az edzés végén alaposan lenyújtasz, kb 4-5 nap, de lehet, hogy tovább is húzódik.
2013. júl. 25. 18:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Pár nap és elmúlik, máskor fokozatos terhelés legyen.
2013. júl. 25. 18:15
 3/5 anonim ***** válasza:

És máshol, például a combodban nem lett izomlázad?

Mert akkor valamit nagyon rosszul csináltál!

Két-három hónap kihagyás után teljes testes edzések kellenek, alapgyakorlatokkal, karra az sem baj ha nem megy egyelőre semmi, mert a nyomó- és húzógyakorlatok stimulálják amennyire kell.

Ezt csináld néhány héten keresztül, hetente háromszor;

3X10 Guggolás

3X10 Felhúzás

3X10 Húzódzkodás

3x10 Fekvenyomás

3X10 Vállról nyomás

3X20 Vádlizás

3Xamennyi megy: hasprés

Ezután legalább egy hónapig csináld ABA rendszerben. A=Törzs-hát-mell-váll, B=Végtagok(vagyis:Láb-kar). Hétfő:A, Szerda:B, Péntek:A, köv.héten hétfő:B, Szerda:A, Péntek:B, aztán megint az elejéről.

Ezután térj vissza rendesen osztottra, de az is legyen lightos az elején, vagyis csak heti három napos. Például; Hétfő:Váll-Kar, Szerda:Láb, Péntek:Hát-mell. Vagy; Hétfő: Mell-Kar, Szerda:Láb, Péntek:Hát-váll.

2013. júl. 25. 18:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Így van, mindenre kell edzeni és először nem árt teljes testes átmozgató.
2013. júl. 25. 18:26
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Igen elég buta voltam, hogy nem nyújtottam le..

Legközelebb már okosabb leszek :)

2013. júl. 25. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!