Ilyen durva az igazi izomláz?
Szerdán voltam edzőteremben először, elég intenzíven csináltam a gyakorlatokat. Nem voltam sokáig, 4 sorozatot csináltam ezekre az izmokra: hát, mell, bicepsz, tricepsz. Azóta ezeket az izmokat nem dolgoztattam meg, csütörtökön lábra edzettem, pénteken csak vállra. Tegnap pihi volt.
Ma még mindig úgyérzem, mintha kés lenne az alkaromban(a hajlatnál), a mellemben, a lapockámban és egy kis enyhe izomláz a hasam felső 2 kockájában. Korábban sokszor végeztem megerőltető munkát ezekre az izmokra is, volt is bennük izomláz, de fél-1 nap után elmúlt. Most viszont már 4. napja borzalmasan fáj. Nem tudom fontos-e, de ektomorf alkat vagyok, a csontjaim is vékonyak.
Szóval azt szeretném megtudni, általános dolog-e ez a hosszan tartó izomláz a kezdő testépítőknél?
imádom az izomlázat, mikor úgy fáj mintha késsel vágnák a testem, eddig soxor volt olyan főleg nagyobb izomcsoportoknál h pár napig hőemelkedésem is volt ált 24-36 óra alatt elmúlt azután h elkezdtem érezni az izomlázat.
a kedvencem a vádli izomláz, mielőtt elakartam volna indulni gyalog, már öt perccel azelőtt elkezdtem nyújtani a vádlit h talpra tudjak állni, de utána is úgy mentem mint aki a nadrágjába csinált.
A legszornyubb a vadli izomlaz
1 hetig nem tudtam labra allni csak labujjhegyen pipiskedni ez is ugy nezett ki mintha besz*rtam volna.
Egyebkent ezt a kesleltetett izomlazat DOMSnak hivjak ha erdekel keress utana sok hasznos tartalmat talalhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!