Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kondizás mellett, szabad...

Kondizás mellett, szabad ilyen módon, edzéstervel fegyencedzést végezni?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

3 hónapja edzek itthon. Beszereztem fekvenyomó padot, súlyzókat. Most fogok 2 kezest vásárolni súlyal együtt. Idáig csak falusi 2 kezesem volt :D

A lényeg, hogy ezt az edzéstervet követem:

[link] (Természetesen előtte átmozgató edzést csináltam 3 hónapig, most tértem át)

De nem bírom ki, hogy csak heti 3 edzésem legyen. Először azthittem, csak a kezdeti lendület. De nem.

Szabadna, az adott testrészes edző nap előtt, egy "bemelegítő" vagy rákészítő saját testsúlyos edzést csinálni?? Nem brutálisat, csak egy közepeset. Mert egyszerűen alig várom az edzéseket.. És másnap mindíg olyan izomlázam van, hogy alig mozog az adott végtagom.:D

Szóval pl: Szerdán láb-hasazok.

Kedden csinálhatnék, egy láb-has sajáttestsúlyos edzést??

Vagy inkább váltsak 4 napos edzéstervre?? Szerintetek, amit én linkeltem tervet, az megfelelő?? Rendesen mindent megmozgat? Vagy tudnátok jobbat??

Egy kezdő 16 éves fiú...:)

2013. márc. 29. 13:49
 1/3 anonim ***** válasza:
én sajáttestsúlyos edzés végzek, hetente 3 napot edzek, nekem ez elég, néha még kiegészítem valamivel, néha futás, esetleg a fegyencedzés 2 gyakorlatait csinálom... de szerintem, ha neked másnap izomlázad van, nos hát az nem jó, arra nem is lehet edzeni, meg kell várni míg elmúlik, inkább csináld úgy, hogy két edzésnap között kihagysz egy nap szabadot, míg regenerálódik az izom, és egy edzésben nem az a cél, hogy izomlázad legyen, hanem, hogy bedurranjanak az izmaid, esetleg csinálhat egy olyan edzéstervet, hogy felosztod a gyakorlatokat A-ra és B-re, és ezeket kombinálod, egy héten A-B-A, másikon B-A-B, keress utána ezen az oldalon is le van írva egy ilyen edzésterv csak meg kell találni
2013. márc. 31. 13:10
 2/3 anonim válasza:
Egyáltalán nem szabad ... mindig kell a testednek az idő, hogy pihenjen ... szóval NE csinálj semmi a pihenőnapokon
2013. ápr. 1. 21:53
 3/3 anonim válasza:
én a hét minden napján (H-V) csinalom a fegyencedzes mind a 6 fele sorozatat es mellette pedig heti 2 kondi. nemszabad tulzasba vinni es igy mukodik. par honap utan semmi izomlaz..
2013. ápr. 18. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!