Tudom, hogy sokat lejáratott kérdés, de azért mégis megpróbálkozok vele. Ilyen feltételek mellett lehet úszással kis mértékben izmosodni?
Figyelt kérdés
Heti háromszor járok 1-1,5 órát úszni. Rendesen csinálom, meghajtom magam, csinálom mind a négy úszásnemet plusz egyéb technikákat (mell kar lábtempó nélkül stb.)Tervezek tenyérellenállást és bóját is venni, hogy fokozzam a dolgokat és próbálok rendesen táplálkozni. A kérdésem az lenne, hogy ilyen feltételek mellett az ember fel tud szedni magára egy kis izmot? Tudom, hogy olyan nem leszek soha, mint ha kondiba járnék - nem is ez a célom - csak egy kicsit szeretnék formásabb, erősebb, izmosabb lenni. Egyébként már próbáltam a kondizást, de sajnos nincs bennem elég lelki erő, hogy azt a sportot űzzem:)Előre is köszönöm a válaszokat.
17/f 176cm 63 kg
2013. márc. 23. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!