Kondizás mellett ellehet kezdeni a fegyencedzést?
✮ʝօк hát mondjuk elég hülyén fogalmaztad meg /erős izmot akarsz vagy szépet/
azért a szép /gondolom a testépítésre gondoltál/ is erős izomzat,most nem akarok itt kilókat és testépítőket sorolni hogy melyik milyen súlyokat bír mozgatni de azt le kell szögezni hogy a testépítők jóval erősebbek mint egy átlag ember, sőt még a fegyenecedzős emberektől is erősebbek.
na mindegy nem akarok vitát gerjeszteni testépítés és fegyenc közt csak a kérdező miatt gondoltam hogy ezt leírom hogy ne hogy azt higgye hogyha a szép izmot választja akkor gyenge marad.
Pihenő napokon pihenjél. Az izmaidnak ki kell magukat pihennie.
Szóval nem ajánlom.
Köszi a válaszokat :D
Am elkezdtem olvasni a könyvet, és elég sok hülyeséget ír szerintem.. kb. teljesen elitéli a testépítőket, meg eltúlozza a dolgokat.. lehet h maga az edzés jo, de az író hozzáállása elég tré..meg amit elötte is irt valaki, h ugye a huzockodást meg a guggolást magyarázza, ami a testépítésbe is alap dolog.. na mindegy mostmár végig olvasom.
Semmivel nem áll hülyébben hozzá, mint mondjuk egy testépítő, aki szerint meg a testsúllyal végzett magasabb ismétlésszámú gyakorlatok a nem megfelelőek :) Ez innentől vallási edzés. Különben a végén írja is, hogy tudja ő jól, hogy senki nem fogja a jó kis súlyzós edzést kihagyni, ezért kiegészítésnek is jó. Elméletileg jön ki második kötet (vagy már kint van?), ami inkább erre fókuszál.
A másik meg, amit te is írtál, hogy csomó alapgyakorlat van benne, amit a bodysok is használnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!