Kondizás mellett ellehet kezdeni a fegyencedzést?
1:a pihenés pihenés legyen mert a fegyencedzeselegge lefaraszt
2:a testepitok nagyon elfogultak ne foglalkozz veluk
3:TE kis buta (finoman fogalmazva)!!! ELŐBB OLVASD EL LEGALÁBB AZ EDZŐ KÖNYVÉT NÉZŐPONTJAIT ÉS INDOKLÁSAIT (pl. gugolás) AZÉRT HOGY FELFOGD A KIS csöpp aGYADDAL ÉS CSAK AZTÁN OKOSKODJ!!!
RÖVIDEN CSAK ENNYIT (ÉS OLVASD EL A KÖNYVET USENIKÉM)
Én csak saját testtel edzek, mert a sokéves jóga arra nevelt, hogy nem kell semmi más a testen kívül, tehát kondi terén nem vagyok otthon, de ha elolvassátok Pavelnek a Mezítelen harcos könyvét, ott sok dolog átformálódik a pihenőnap fogalmában.
Röviden a könyvben egy olyan elvet ír, hogy minél kevesebb ismétlésszámú edzéssel, de minél nagyobb terheléssel érdemes edzeni, de úgy, hogy a lehető legfrissebbek maradjunk. Emiatt aztán az izom nagyon hamar regenerálódik és napi 3-4 edzés is belefér. Így a fejlődés is gyorsabb lesz. Pihenőnapra meg nem igazán van szükség.
(Az állatok pl borzasztó erősek, de náluk nem nagyon van pihenő nap. Mondjuk egy majomnak olyan a karja, hogy elképesztő és a fenti edzésformához elég hasonló, ahogy játékból ugrál néha-néha, aztán pihen.)
Nem tudom érthető-e, amit írtam, ha valaki nem olvasta a könyvet és nem próbálta ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!