Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kondizás mellett ellehet...

Kondizás mellett ellehet kezdeni a fegyencedzést?

Figyelt kérdés
Pihenőnapon, csinálnám a fegyencedzést, az nem lenne gond?
2011. okt. 31. 16:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

1:a pihenés pihenés legyen mert a fegyencedzeselegge lefaraszt

2:a testepitok nagyon elfogultak ne foglalkozz veluk

3:TE kis buta (finoman fogalmazva)!!! ELŐBB OLVASD EL LEGALÁBB AZ EDZŐ KÖNYVÉT NÉZŐPONTJAIT ÉS INDOKLÁSAIT (pl. gugolás) AZÉRT HOGY FELFOGD A KIS csöpp aGYADDAL ÉS CSAK AZTÁN OKOSKODJ!!!

RÖVIDEN CSAK ENNYIT (ÉS OLVASD EL A KÖNYVET USENIKÉM)

2012. jan. 25. 14:09
 12/12 anonim válasza:

Én csak saját testtel edzek, mert a sokéves jóga arra nevelt, hogy nem kell semmi más a testen kívül, tehát kondi terén nem vagyok otthon, de ha elolvassátok Pavelnek a Mezítelen harcos könyvét, ott sok dolog átformálódik a pihenőnap fogalmában.

Röviden a könyvben egy olyan elvet ír, hogy minél kevesebb ismétlésszámú edzéssel, de minél nagyobb terheléssel érdemes edzeni, de úgy, hogy a lehető legfrissebbek maradjunk. Emiatt aztán az izom nagyon hamar regenerálódik és napi 3-4 edzés is belefér. Így a fejlődés is gyorsabb lesz. Pihenőnapra meg nem igazán van szükség.

(Az állatok pl borzasztó erősek, de náluk nem nagyon van pihenő nap. Mondjuk egy majomnak olyan a karja, hogy elképesztő és a fenti edzésformához elég hasonló, ahogy játékból ugrál néha-néha, aztán pihen.)

Nem tudom érthető-e, amit írtam, ha valaki nem olvasta a könyvet és nem próbálta ki.

2012. jún. 29. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!