Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Fegyencedzest nem hatraltatja?

Fegyencedzest nem hatraltatja?

Figyelt kérdés

elkezdtem a fegyencedzest!! mar a 3 adik lepesnel jarok!

ma a haverom azt mondta hogy ez nem jo semmire de elolvastam s sok dolog vilagossa valt elöttem!

mar csak az a kerdesem hogy ha neha neha sulyos edzeseket iktatok be(1 heten egyszer:vallzas es bicepszezes)nem hatraltat e a fegyencedzesben ?

szoval nem fog e negativan hatni a fegyencedzesre?

vagy inkabb hagyjam a francba a sulyos edzeseket!?

amugy ugy csinalom ahogy a könyv mondja szoval nem csinalom a kezenallasos fekvötamaszt es a hidat amig nem erem e a fekvötamaszban es a guggolasban, labemelesben a hatodik lepest, es ugy edzem hogy hétfön fekvötamasz,labemelés...kedden pedig huzodzkdas es guggolas..ezeket valtogatom szombatig:hetfö,kedd,hetfö kedd...ez jo edzesterv?

köszi elöre is!

2011. okt. 24. 19:56
 1/9 anonim ***** válasza:
A második rész most jelent meg angolul állítólag a súlyzós edzés sem lesz benne ördögtől való. A fegyencedzés egy igazság szerint tele van baromságokkal az edzésprogramon kívül. Valószínűleg 3. rész is lesz, mert a második résszel se teljesen kerek az egész.
2011. okt. 24. 20:10
 2/9 anonim ***** válasza:
Én is csinálom a fegyencedzést, mellette még 3 sportot, de súlyzókat nem használok. Az én edzéstervem az 5 napos, /+ hétvégén, ha van a másik 3 sportból az egyik, még az is be jön, tehát majdnem végig edzem a 7 napot/ Szerintem fölösleges a súlyzó, mert fogsz fejlődni, ha szépen haladsz a lépésekkel, és nem ugrálod át, meg normálisan kajálsz. Van aki baromságnak tartja! De aki nem próbálja ki, az érthető, hogy ezt nyilatkozza...
2011. okt. 24. 20:26
 3/9 A kérdező kommentje:

igzad van amugy!

az elobb csinaltam a fegyencedzest es folyamatosan erzek eklodest vayg 5 hete csinalom szepen lassan most tartok a 3 tartok lepesnel!

érzem hogy erösebb vagyok pedig ez meg csak az eleje!:D

amugy jo az ha ugy csinalom hogy a 6 odik lepesig varok a guggolasnal es labemelesnel es fekvötamasznal es csak aztan kezdem el a hidat mag a kezenallasos fekvotamaszt?

2011. okt. 25. 15:41
 4/9 anonim ***** válasza:
Vedd hozzá azokat is, hiszen akkor aránytalanul fogsz fejlődni! Persze, hogy erősödsz! Azt veszed majd észre, h. milyen könnyen, milyen gyorsan, mennyit változol, csak csináld így tovább, és vedd hozzá a hidat és a guggolást is! A guggolás gyertyaállásból meg a híd kezdő lépése is kell! :)
2011. okt. 25. 16:17
 5/9 A kérdező kommentje:

én értelek nenov!

de a könyv azt mondja hogy a 6 odik lepesig ne tegyem !

azert mert mondjuk nkem az egyenes hid 15 ismetles utan mar elegge nehezkesen ment! de a kezenllasos fekvotamaszban tudok haladni!!

2011. okt. 26. 20:06
 6/9 anonim ***** válasza:
Értelek. Akkor csináld az egyenes híd előttit, legalább heti 1× Az nem nehéz, és még segít is! Nem kell addig átlépni, még el nem éred a 6. szintet a többi gyakorlatból! Sok sikert az edzéshez és az eredményekhez :)
2011. okt. 26. 20:39
 7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm! remélem sikerül!:)
2011. okt. 27. 14:55
 8/9 anonim ***** válasza:
Ne így állj hozzá, hogy remélem! Hanem: SIKERÜLNI FOG! :)
2011. okt. 27. 23:21
 9/9 A kérdező kommentje:
:D sikerülni fog!!!!!
2011. okt. 31. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!