Valaki csinálja/csinálta a fegyencedzést?
Figyelt kérdés
Valaki csinálja/csinálta a fegyencedzést? Látványosan fejlődött?2011. aug. 27. 19:25
1/3 Ucsiha Madara válasza:
Én nemrég kezdtem el, kb. egy fél hónapja, szóval még az elején tartok, így látványos fejlődés még nincs. Viszont ezt a blogot érdemes megnézned: [link] A blog írója már több hónapja csinálja, és nála már egészen látható a fejlődés.
2/3 TOMAtm válasza:
jó ez a fegyencedzés,ha nincs más.ha sajnálod a pénzt edzőteremre.nem,képzeld ott nemcsak gyúrni lehet :) egy jól felszerelt teremben is lehet fegyencedzést csinálni.a srác akinek a blogját az előző válaszoló belinkelte....hát én nem mondanám h kirívóan néz ki vagy hogy egyátalán bármi edzés látszana rajta,nem leszólom,biiztos sokat foglalkozik vele,de a focisták a focipályán edzenek...és persze van a kiskapus foci,dehát az nem az igazi.ugyanez a konditerem is.edzhetsz otthon is,de az nem olyan mint a terem.
3/3 anonim válasza:
egyik haverom csinálja 6 honapja és szépen fejlődik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!