Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Heti egy aerob edzés "tömegnöv...

Heti egy aerob edzés "tömegnövelés" mellett?

Figyelt kérdés
Lány vagyok és ektomorf alkat + csak hobbiból eddzegetek, nyújtok stresszoldásként.A saját testsúlyos átmozgatós edzést jobban szeretem - nagy csodát nyilván nem várok tőle:) Suli miatt még 7szer kell mennem konditerembe - heti egy ilyen 50-60perces aerob edzés ugye nem akadály, annak a kis minimális izomnak ami feljöhetne így rám? Esetleg ha úgy állítom be, hogy nehéz legyen tekerni az jó? Fogyni semmiképp nem szeretnék, muszáj lenne híznom...Köszi a segítséget!
2013. márc. 24. 20:21
 1/4 A kérdező kommentje:
Illetve még egy kérdés : hasra ezt szoktam csinálni 4x30 hasprés, 3x30 lábemelés, 3x30 lebegőülésből térd has egymáshoz húzása( remélem lesz aki érti:D ) 2x1 perc könyöktámasz ... karra alig kell csinálnom valamit és izomlázam van másnap , viszont hasra ez már kevés - nem mondom , hogy nem fáj és , hogy kényelmes csinálni de azért küzdenem sem kell túlzottan ..mivel tudnám neheziteni?
2013. márc. 24. 20:29
 2/4 anonim ***** válasza:
nem kell aerob edzés ,nyomjad a magas szénhidrátot, fehérjét meg a saját súlyos,vagy súlyzós edzést
2013. márc. 25. 04:22
 3/4 A kérdező kommentje:
Még 7szer kell mennem kondiba legalább 1 órát de az ottani súlyzós edzést nem szeretem,nem esik jól ezért gondoltam egy óra biciklire valami jó kis nehéz beállítással vagy ha lehet akkor intervallumosan csinálni és akkor még talán izmosítana is.
2013. márc. 25. 13:58
 4/4 davvv11 ***** válasza:
tömegelés közbe nem gáz de csak 20perc edzés után!
2013. ápr. 1. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!