Itt egy újabb segítséget kérő kérdés! :D Kockahasat szeretnék már pár hónapja csinálom keményen? A többi lent.
Figyelt kérdés
keményen csinálom a hasi edzést,futok,súlyzózok ha be feszítem a hasam érzem hogy ott vannak a kockák ezt nem tudom hogy azt jelenti hogy zsírt kéne égetnem hogy látszódjanak? próbálom kerülni a cukros italokat,vizet iszok mindig.a zsíros ételeket is próbálnám ha meg anyukám azt csinál akkor nem sokat eszem és inkább eszek gyümölcsöt desszertnek. délután gyümölcsöket szoktam enni néha rozsos kiflin(ami egészséges)rá nem sok vajkrém és rá csirkemell.ugró kötelezni is szoktam hogy több kalóriát égessek el.szóval kérem valaki segítsen mert én már ezt nagyon régóta csinálom és hogy végre teljesülne.:)2013. júl. 15. 19:48
1/2 Osynho válasza:
Tudatosabb étkezés kellene. A sok gyümölcs se jó, mert abban is cukor van. Több fehérjét egyél, napi 5 étkezéssel, estefelé minél kevesebb szénhidráttal.
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm gyors válaszod:) szóval ha diétázok akkor látszodni fog vagy diétázás közbe csináljam az edzést?:)(amúgy ezt a hasi edzést csinálom: http://www.youtube.com/watch?v=44mgUselcDU de csinálok hasprést is bármit:D
2013. júl. 15. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!