Kevés súly vagy nagy súly?
Figyelt kérdés
Bicepszezésnél melyik a jobb, ha kevés súllyal nagyon sok ismétlés vagy nagy súllyal kevesebb ismétlés?? Izom növelés szempontjából mit ajánlotok?2013. júl. 12. 17:17
1/5 anonim válasza:
Én úgy szoktam hogy 15kg tehát nagyobb súly 5-ri ismétlés annyi súllyal eddz amíg az izmaid nem "égnek" mert az izmokat el kell "repeszteni" és ahol elrepedt oda épülnek be a fehérjék.
2/5 anonim válasza:
Ha izomnövelés a cél, akkor olyan súly, amivel képes 20 ismétlésre.
3/5 anonim válasza:
Második vagyok. Első válaszoló wtf? De most kajak ilyen hülye vagy? Legalább nevettem egy jót. :D "el kell repeszteni az izmot" :D:D Én egyik héten 22kg-al csinálom (ha a klasszikus egykezes verziót nézzük) 12 ismétléssel, a másik héten 14 kg-al és 20 ismétléssel.
4/5 anonim válasza:
igazából annyival csináld, amennyivel megy, nem kell b**sztatni a másikat, ha kevesebbel nyomja.
Amúgy alapvetően kb. 10-es ism.-ek kellenének a bicepszre is kb, nem 20, az már sok.
Bár vannak ilyen megaedzések, 50-es ism. számmal, az egy külön mód.
5/5 anonim válasza:
A harmadiknak sincs meg a 8 általános. Az izomban mikrorepedések keletkeznek, ide épül be a fehérje és ettől lesz nagyobb az izom. Ha tényleg ennyire inkapibilis vagy, akkor nem kell kommentelni, főleg nem leszólni a másikat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!