Nő létemre hogyan lehet kockás hasam? Milyen edzést javasoltok? Ezek hatásosak lehetnek? (Videó lent! )
Mi a véleményetek Rubint Réka edzésprogramjáról, az ADD ÖNMAGAD 1-2-ről (ezekről nem találtam videót, de aki ismeri az tudja milyen)
és a NAPI 20 PERC ÖNMAGADÉRT ( http://www.youtube.com/watch?v=kvw7WVTX4-Q ) ??
Szerintetek ezek hatásosak? Hányszor csináljam egy héten, a mihamarabbi eredményért?
Szeretnék, lapos, kockás hasat, valamint szálkásabb testet. Vékony vagyok, csak a hasamon van egy nagyon pici felesleg, legalábbis szerintem, amit szeretnék szépen ledolgozni.
Olvastam, hogy a súlyzós edzés is hatásos, de sajnos nekem nincs itthon, edzőterembe pedig nem tudok eljárni, mivel a településen, ahol élek, nincs..és nem tehetem meg, hogy eljárjak máshová.
19/L
Én nem hiszek az ilyen videókban, bodyrock.tv vagy sajátsúlyos (fegyenc) edzés. Kell a terhelés az izmoknak is, nem csak kardió és izomállóképesség. Az intenzitás csúcsa legyen magasan, ne a kiterjedés szélesen, hiába ugyanannyi az integrálja, ez nem kumulatív.
Ha vékony vagy, akkor előbb izomtömeget kéne növelni, mert a kockahast is az izmok adják, és ha a vékonyra leszálkásítasz, az egyrészt nem igazán fog menni, másrészt ronda anorex leszel. De látatlanban nehéz megmondani, mennyire vagy vékony.
Köszönöm. 160 cm és 47 kg vagyok, arányosan oszlik el rajtam, csak a hasammal nem vagyok megelégedve :)
Jó amit linkeltél, így már világos.
Ez lehet hülye kérdés lesz, de honnan tudom, hogy a zsír alatt mikor fejlett már az izom...hogy mikor kezdhetek el szálkásítani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!