2 hete edzek. és ugy hogy 1 héten 3x 2nap pihi. Ha 1 héten 5x edzenénk és 2 nap pihi ez nem lene tuledzés?
Figyelt kérdés
2013. júl. 7. 19:33
11/22 A kérdező kommentje:
pl ez igy jó hogy
1Nap:Mell
2Nap:Hát
3Nap: kar de abba minden alkar tricepsz bicepsz
4Nap:Mell
utana pihi 2 nap
2013. júl. 8. 00:57
12/22 anonim válasza:
Hát, ebbe nincs váll meg has, én a hátat hassal összevonnám, mellet tricepsszel, és marad a bicepsz-váll-alkar
13/22 A kérdező kommentje:
has láb kivan zárva akor 1nap mell 2nap hát 3nap kar 4nap váll 2 nap pihi
2013. júl. 8. 01:04
14/22 anonim válasza:
Szerintem jó lesz, habár nem értem miért nem akarod ezeket megdolgoztatni, de a te döntésed. Ha nagyon edzenél már, akkor egy nap pihenő is elég, úgy is 4 nap pihenése van 1-1 izomnak
15/22 A kérdező kommentje:
tuc nekem valami jó valamit amiben van sok szénhidrát tömegnüvelőt vagy valami mert sovány vagyok én a mutan mass akarom most megvenni te tuc jobbat?
2013. júl. 8. 01:11
16/22 anonim válasza:
Majd akkor kell ilyeneket szedni, ha már egy-két éve komolyan csinálod. Ezek nem növesztenek meg pár hét alatt. Az izomnövekedés lassú folyamat, szerekkel vagy anélkül, legalább fél év mire látható változást fogsz elérni. Ha valamiről azt mondják, hogy izmosodsz tőle, csak a pénzedre mennek. A protein, és egyéb porok profiknak készülnek, te egyenlőre az étkezésedet rendszerezd, javítgasd!
17/22 A kérdező kommentje:
Kivagy te hogy higyek neked ?
2013. júl. 8. 10:44
18/22 anonim válasza:
Luke, én vagyok az apád! Egyébként nem kell hinni nekem, csak én így csinálom, és vannak eredmények
19/22 A kérdező kommentje:
xD igen és hány éves vagy adsz nekem valami elérhetőséget beszélhetnénk?
2013. júl. 8. 11:06
20/22 anonim válasza:
édes f**szom..
tehát.. 1. a tömegnövelők nem "szerek", egy 8 éves gyereknek se lenne baja ha minden nap enné. Akkor van rá szükség, ha nem tudsz annyit enni, amennyit az étrended megkíván és KIEGÉSZÍTED vele a napi TÁPLÁLÉKodat.
2. a "focizom, úgyhogy nem köll" csak alibi, mert az ink. állóképességet növel. A lábedzés fontos hogy a,arányos legyen a tested b, a kemény lábedzés segít a felsőtest izmosodásában is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!