Szálkásítani szeretnék, így jó?
Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok.
kb. 170 cm magas és 68 kg. Van rajtam egy kis felesleg,főleg a lábamon meg a fenekemen.
Ezt az étrendet nézem magamnak,avval a kivétellel,hogy a protein porokat nem eszem.
Mindennap futok 1 órát vagy 2-3 órát biciklizem.
Futást kocogásnak értem :)
Kb. mennyi idő alatt lehet majd észrevenni a változást?
Most se vagyok dagat,látszanak az erek a karomon,meg picit a hasizmom is,csak eddig ettem mindent csokit zsíros szarokat,és nem sportoltam rendszeresen.
2013. júl. 3. 13:40
1/6 A kérdező kommentje:
brokkoli ,rízs meg puffasztottrízs helyett sovány túrot meg kefírt
2013. júl. 3. 13:42
2/6 anonim válasza:
Sok zöldség menjen, sok fehér hússal, nem túró és kefir. Lakj jól, de normális kajából.
3/6 A kérdező kommentje:
és az edzés?
napi 1 óra kocogás elég?
2013. júl. 3. 14:00
4/6 anonim válasza:
Miért kocogsz? Mi a célod vele? Ha látszódik a hasizmod az azt jelenti, hogy nincs rajtad sok zsír, felesleges diétázni. Amúgy meg étrend kellene neked és én a súlyzós edzést sem hagynám ki, bár mondjuk én nekem fontos hogy minimalizáljam az izomvesztést.
5/6 A kérdező kommentje:
elég izmos vagyok,csak van rajtam egy kis zsírréteg
2013. júl. 3. 16:35
6/6 anonim válasza:
a súlyzós edzés azért kell, hogy azt az izmot ne veszítsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!