Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szálkásítani szeretnék, így jó?

Szálkásítani szeretnék, így jó?

Figyelt kérdés

17 éves fiú vagyok.

kb. 170 cm magas és 68 kg. Van rajtam egy kis felesleg,főleg a lábamon meg a fenekemen.

Ezt az étrendet nézem magamnak,avval a kivétellel,hogy a protein porokat nem eszem.

Mindennap futok 1 órát vagy 2-3 órát biciklizem.

Futást kocogásnak értem :)

Kb. mennyi idő alatt lehet majd észrevenni a változást?

Most se vagyok dagat,látszanak az erek a karomon,meg picit a hasizmom is,csak eddig ettem mindent csokit zsíros szarokat,és nem sportoltam rendszeresen.

2013. júl. 3. 13:40
 1/6 A kérdező kommentje:
brokkoli ,rízs meg puffasztottrízs helyett sovány túrot meg kefírt
2013. júl. 3. 13:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Sok zöldség menjen, sok fehér hússal, nem túró és kefir. Lakj jól, de normális kajából.
2013. júl. 3. 13:58
 3/6 A kérdező kommentje:

és az edzés?

napi 1 óra kocogás elég?

2013. júl. 3. 14:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Miért kocogsz? Mi a célod vele? Ha látszódik a hasizmod az azt jelenti, hogy nincs rajtad sok zsír, felesleges diétázni. Amúgy meg étrend kellene neked és én a súlyzós edzést sem hagynám ki, bár mondjuk én nekem fontos hogy minimalizáljam az izomvesztést.
2013. júl. 3. 16:18
 5/6 A kérdező kommentje:
elég izmos vagyok,csak van rajtam egy kis zsírréteg
2013. júl. 3. 16:35
 6/6 anonim ***** válasza:
a súlyzós edzés azért kell, hogy azt az izmot ne veszítsd el.
2013. júl. 3. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!