Egy Srác Asszem kérdése:
Rendeltem egy Oto Chili-t. Kinek mik a tapasztalatai?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi hogy ha valakinek van/volt ilyen gépe vagy használja/használta mik a tapasztalatai??? Mennyi idő mulva van eredménye, és tényleg elég az ajánlott 5perc edzés naponta ??? szálkásítani szeretném a hasamat, az sem baj ha mell egy kicsit feszesebb lesz :) erre a célra szerintetek megfelelő lesz ???
első alkalomkor mit ajánlotok melyik fokozat ajánlatos egy 17 éves, átlagos (187cm 77kg) fiúnak ???
17/F
2013. jún. 2. 00:08
21/29 gergoap válasza:
Kipróbáltam én is egy ismerősömnél. Amúgy rendszeresen konditeremben edzek. Valóban jól megterheli a hasizmot, az nem kétséges, de e mellé még más hasizomgyakorlatokat is célszerű végezni, mert mozgatja át tapasztalatom szerint a teljes hasat. Véleményem szerint ez inkább alsóhasra jó, mellette hasprést is pl. érdemes végezni.
22/29 anonim válasza:
én pont, hogy felül éreztem,nem az alsó hasban, a hátamban és a hátsó combomban!
lehet elég kicsit máshogy csinálni, hogy máshol érezd, vagy nem tudom :)
23/29 My name is nowbody válasza:
Ennyi negatívumot, biztos nincs pénzetek ilyenre. Én naponta 10 percet használom persze előtte bemelegítek egy kicsit és láss csodát használ. Először próbáld ki és utána szóld le. pffff.
24/29 stefan gabriella válasza:
Nyugodtan ruházz be egy ilyen gépre!A sok "szakértőnek"üzenném,hogy a gép hatásos!Nekem van,s nem bántam meg.Mindig sportos voltam,de a szülés után nem akart a hasamról lemenni az a makacs kis párnácska.Mióta használom,látványosan karcsúbb vagyok.Fotókkal tudom bizonyítani,
25/29 gamercsávó válasza:
Két ismerősöm is 2-2 és fél hónap alatt kockahasat gyúrtak otto chilivel de minden nap napi 5 perc két vagy két és fél hónapon keresztül ...Eddig ez az első termék ami nem, sazrság és működik...
26/29 anonim válasza:
Irjatok hogy 1-2 het alatt ilyen meg olyan kockat ertel el, meg az osszes kockad elojott.. Aztan 50kilos verebek vagytok es erre veritek magatokat.. Gondolom facebookra mar ki is tettetek a hasra feszitos kepeket valami jo kis szoveggel:D visitok az ilyen emberektol.. Masik meg hogy egy dagadt ember napi 5 perc otto chilitol(ami max -60 kaloria) szep kidolgozott hasa lett ... ETREND NELKUL... Hasbol akarsz fogyni? NEM, ILYEN NINCS, ha fogysz akkor mindenhonnan fogsz.........
27/29 anonim válasza:
Én most vettem egy ilyet... De baromi jó... Komolyan! Eltudom hinni hogy hatásos az 5 perc megdöglök mire megcsinálom xD... Írok majd egy hónap múlva az eredményekről :)
28/29 anonim válasza:
Látom régi a kérdés, de én most újra vettem egy Oto chli gépet, mert ez volt a kb. 6. ilyen eszközöm, s az EGYETLEN aminek láttam is értelmét ! 10 hét alatt teljesen megváltozott a hasam kinézete...Nekem ez elég....Tennék fel fotót, ha lehetne...
29/29 anonim válasza:
Én nagyon sok gépen kipróbáltam már, de egyedül ennek láttam a hasamon a hatását. Szuper kis masina. Még 10 hetes versenyen is részt vettem. Látványos volt a változás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!