Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Rendeltem egy Oto Chili-t....

Egy Srác Asszem kérdése:

Rendeltem egy Oto Chili-t. Kinek mik a tapasztalatai?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi hogy ha valakinek van/volt ilyen gépe vagy használja/használta mik a tapasztalatai??? Mennyi idő mulva van eredménye, és tényleg elég az ajánlott 5perc edzés naponta ??? szálkásítani szeretném a hasamat, az sem baj ha mell egy kicsit feszesebb lesz :) erre a célra szerintetek megfelelő lesz ???

első alkalomkor mit ajánlotok melyik fokozat ajánlatos egy 17 éves, átlagos (187cm 77kg) fiúnak ???

17/F

2013. jún. 2. 00:08
1 2 3
 21/29 gergoap ***** válasza:
Kipróbáltam én is egy ismerősömnél. Amúgy rendszeresen konditeremben edzek. Valóban jól megterheli a hasizmot, az nem kétséges, de e mellé még más hasizomgyakorlatokat is célszerű végezni, mert mozgatja át tapasztalatom szerint a teljes hasat. Véleményem szerint ez inkább alsóhasra jó, mellette hasprést is pl. érdemes végezni.
2015. jan. 1. 13:52
 22/29 anonim válasza:

én pont, hogy felül éreztem,nem az alsó hasban, a hátamban és a hátsó combomban!

lehet elég kicsit máshogy csinálni, hogy máshol érezd, vagy nem tudom :)

2015. jan. 1. 21:37
 23/29 My name is nowbody válasza:
100%
Ennyi negatívumot, biztos nincs pénzetek ilyenre. Én naponta 10 percet használom persze előtte bemelegítek egy kicsit és láss csodát használ. Először próbáld ki és utána szóld le. pffff.
2015. jan. 3. 21:14
 24/29 stefan gabriella válasza:
100%
Nyugodtan ruházz be egy ilyen gépre!A sok "szakértőnek"üzenném,hogy a gép hatásos!Nekem van,s nem bántam meg.Mindig sportos voltam,de a szülés után nem akart a hasamról lemenni az a makacs kis párnácska.Mióta használom,látványosan karcsúbb vagyok.Fotókkal tudom bizonyítani,
2015. aug. 1. 01:12
 25/29 gamercsávó válasza:
Két ismerősöm is 2-2 és fél hónap alatt kockahasat gyúrtak otto chilivel de minden nap napi 5 perc két vagy két és fél hónapon keresztül ...Eddig ez az első termék ami nem, sazrság és működik...
2015. szept. 13. 21:23
 26/29 anonim válasza:
22%
Irjatok hogy 1-2 het alatt ilyen meg olyan kockat ertel el, meg az osszes kockad elojott.. Aztan 50kilos verebek vagytok es erre veritek magatokat.. Gondolom facebookra mar ki is tettetek a hasra feszitos kepeket valami jo kis szoveggel:D visitok az ilyen emberektol.. Masik meg hogy egy dagadt ember napi 5 perc otto chilitol(ami max -60 kaloria) szep kidolgozott hasa lett ... ETREND NELKUL... Hasbol akarsz fogyni? NEM, ILYEN NINCS, ha fogysz akkor mindenhonnan fogsz.........
2016. ápr. 15. 22:06
 27/29 anonim válasza:
Én most vettem egy ilyet... De baromi jó... Komolyan! Eltudom hinni hogy hatásos az 5 perc megdöglök mire megcsinálom xD... Írok majd egy hónap múlva az eredményekről :)
2019. máj. 20. 17:26
 28/29 anonim válasza:
Látom régi a kérdés, de én most újra vettem egy Oto chli gépet, mert ez volt a kb. 6. ilyen eszközöm, s az EGYETLEN aminek láttam is értelmét ! 10 hét alatt teljesen megváltozott a hasam kinézete...Nekem ez elég....Tennék fel fotót, ha lehetne...
2019. dec. 4. 13:21
 29/29 anonim válasza:
Én nagyon sok gépen kipróbáltam már, de egyedül ennek láttam a hasamon a hatását. Szuper kis masina. Még 10 hetes versenyen is részt vettem. Látványos volt a változás.
2022. jún. 9. 12:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!