Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Rendeltem egy Oto Chili-t....

Egy Srác Asszem kérdése:

Rendeltem egy Oto Chili-t. Kinek mik a tapasztalatai?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi hogy ha valakinek van/volt ilyen gépe vagy használja/használta mik a tapasztalatai??? Mennyi idő mulva van eredménye, és tényleg elég az ajánlott 5perc edzés naponta ??? szálkásítani szeretném a hasamat, az sem baj ha mell egy kicsit feszesebb lesz :) erre a célra szerintetek megfelelő lesz ???

első alkalomkor mit ajánlotok melyik fokozat ajánlatos egy 17 éves, átlagos (187cm 77kg) fiúnak ???

17/F

2013. jún. 2. 00:08
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
30%
gratulálok, bedőltél a drága marketingnek, és vettél egy gépet, ami mindenre jó de csodákat nem fog veled művelni napi 5 perc alatt...
2013. jún. 2. 01:40
 2/29 anonim ***** válasza:
29%

na ha ezzel eléred 5 perc alatt a célodat, leszopom magam

micsoda tökkelütött vagy ilyen szart rendelni..

2013. jún. 2. 09:40
 3/29 A kérdező kommentje:

jó , gondolom hogy egyikőtöknek sincs , csak úgy lesz*rozzátok. abban igazatok lehet hogy napi 5 perc edzéssel nem sokat fogok elérni, ezért is kérdeztem, mert nekem az sem gáz ha rá kell szánnom napi 1 órát, vagy többet, nem ez érdekelt..... :) azóta olvastam róla véleményeket és az egyik az volt hogy nagyon megterhelő a legnehezebb fokozatban, akár 1 perc is, szóval gondolom nem hülyeségnek van kitalálva :)

OK marketingfogás, stb, de akkor mit kellett volna vennem ? :)

továbbra is fent áll a fent említett kérdésem :D

2013. jún. 2. 11:31
 4/29 anonim ***** válasza:
43%

mit kellene venned? pl néhány kötetet Dr. Lenkei Gábor könyveiből, egy szakácskönyvet, valamint elolvasni pl az abszolút ingyenes

[link]

ebookot.

Összeállítani egy saját étrendet, és elkezdeni egészségesen táplálkozni... szálkásító diétának hívják amire szükséged van... amúgy nálunk is porosodik a sarokban nem egy méregdrága csodagép, amik persze semmit sem használtak soha...

ezzel az egyszerű étrenddel, viszont már 25kg tól megszabadultam fél év alatt:

[link]

ezzel a géppel, aláírom elképzelhető, hogy fejleszted a hasizmodat, de ameddig a kajád nincs rendben, addig a hasad is megmarad...

amúgy sokkal olcsóbb lenne a fegyencedzés, vagy a meztelen harcos című könyv megvásárlása, és a szobádban felszabadítani 2nm területet...

2013. jún. 2. 13:22
 5/29 anonim ***** válasza:
csak akkor működhet ha a kajád negativ. vagyis többet égetsz mint megeszel.
2013. jún. 4. 17:03
 6/29 A kérdező kommentje:
szerintem a kajával nincs baj. pár hónap.alatt kb 10 kilót fogytam (más étrendel és most kezdek sportolni) az alap kérdés még.mindìg aktuális
2013. jún. 4. 22:41
 7/29 anonim ***** válasza:
hiába van Oto Chili-d ha zabálsz mint állat. erre értettem. egyébként mennyibe kerül ez a f@szság? :-)
2013. jún. 5. 09:36
 8/29 anonim ***** válasza:
negyven
2013. jún. 5. 11:03
 9/29 A kérdező kommentje:
30.000 kiszállítással együtt :) de nem zabálok mint 1 disznó :)
2013. jún. 5. 16:59
 10/29 anonim válasza:
86%

Mi is vettünk, igaz még csak egy hete, de érezzük párom és én is a hasizmot, kar és comb, és még pár részen izmokat hogy átmozgatja. 2-es fokozatra tettük, mert mi sosem sportoltunk, így elég pudingok vagyunk.

Aki leszavazza, menjen kondi terembe és a több százezres géppel gyúrjon, pedig ugyanaz az izma dolgozik ugyanúgy, na mindegy.

Otthonra tökéletes, kényelmes mert nem kell "kiöltözni" hozzá, akár egy alsógatyában is nekiállhatsz, kutyát nem érdekli.

Eléggé izomlázunk volt, úgyhogy nem annyira szar mint mondják. Persze a vacsora elmarad mostanság, úgyhogy majd apadunk. :)

Arra jó, hogy aki eddig semmit nem sportolt, legalább átmozgatja magát. Jólesik nah! :D

2013. júl. 13. 00:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!