Rendeltem kézi súlyzót az internetről, de valami "csúszós" anyaggal van bekenve. Miért?
Figyelt kérdés
Életemben először vettem súlyzót, és mintha valami zsíros anyaggal lenne bekenve...2013. máj. 28. 13:43
2/23 anonim válasza:
a fém termékeket szokás ilyen olyan dolgokkal kezelni, hogy ne a raktárban kezdjen el rozsdásodni...
3/23 anonim válasza:
Arra az esetre, ha szexuális segédeszközként szeretnéd használni.
4/23 A kérdező kommentje:
De műanyag a borítása. Egyébként köszönöm a "jópofa" válaszokat! Még véletlenül sem azért tettem a kérdésemet a Sport, mozgás kategóriába, hogy komoly válaszokat kapjak, hanem magukat viccesnek gondoló, ostoba emberek válaszait szerettem volna olvasgatni.
2013. máj. 28. 14:09
5/23 anonim válasza:
Külön öröm, hogy állhattunk szolgálatodra! :)
(ne legyél már ilyen savanyú...)
6/23 A kérdező kommentje:
Nem vagyok savanyú, és tényleg elég félreérthető a kérdés, de ha poénos válaszokat akarok olvasni, akkor a Szex kategóriába teszem.
2013. máj. 28. 14:18
7/23 anonim válasza:
Nem vagy savanyú, de azért sikerült ostobának nevezni a válaszolókat pár poén miatt ugye?
8/23 A kérdező kommentje:
Nektek meg sikerült valakit savanyúnak nevezni, csak azért mert egy kérdésre komoly válaszokat vár.
2013. máj. 28. 14:24
9/23 anonim válasza:
Ez a minimum, hogy annak neveztek, ha leostobázol valakit.
10/23 A kérdező kommentje:
MERT NEM VICCBŐL TETTEM EBBE A KATEGÓRIÁBA A KÉRDÉST!
2013. máj. 28. 14:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!