Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Rendeltem kézi súlyzót az...

Rendeltem kézi súlyzót az internetről, de valami "csúszós" anyaggal van bekenve. Miért?

Figyelt kérdés
Életemben először vettem súlyzót, és mintha valami zsíros anyaggal lenne bekenve...

2013. máj. 28. 13:43
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
90%
Látom már ideges is vagy kis debilke. Menj és kérdezd meg akkor anyádat, ő biztos tudja a választ, mi itt ostobák vagyunk. Mert aztán qrva nagy gond ám ,hogy zsíros a súlyzó bakker. Letörlöd és edzel kisgyerek! Ennyi.
2013. máj. 28. 14:37
 12/23 anonim ***** válasza:

Az én válaszom sem a "csúszós" dologra lesz megoldás. Csak most teljesen a kérdezővel értek egyet. Feltesz az ember egy kérdést, totál laikus kérdést, mint ahogy meg is írta. Lehet viccelődni persze. De legalább az első segítség legyen értelmes. Montez Te pl biztos tudod a választ. Segíts már. Csak beleképzelem magam a helyzetbe, hogy életem első súlyzója, webes rendelés, tehát még ez is "inkognitó" és akkor ezt kapja.

Én is kaptam már répára poénokat mikor az étkezésről kérdeztem, elvicceltem, jó napom volt. De ha épp xar napom lenne akkor én is ugranék.

Tehát fiúk ha valaki nem műbroki gyanánt vesz súlyzót, -nem is értem hogy képzeltétek el a nagy durunggal a végén...- szóval MIÉRT VAN BEOLAJOZVA???

2013. máj. 28. 14:40
 13/23 A kérdező kommentje:
Kiírok egy kérdést jó kategóriába besorolva, és még én vagyok a debil, mert komolyan válaszokat várok a kérdésemre...
2013. máj. 28. 14:40
 14/23 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért van bekenve, főleg ha műanyag. Fel kell hívni a shoppot és megkérdezni.
2013. máj. 28. 14:43
 15/23 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vagy debil! Fiúk, szedjétek össze magatokat! Szerintem egy nő ír. Ne legyetek már ilyenek. Ez csak egy kérdés!!! Nekem nagyon xar napom van, szóval én most extrán érzékeny vagyok. Tegyetek már jót. :)
2013. máj. 28. 14:44
 16/23 anonim ***** válasza:
Közben látom, hogy írtál. Én megköszönöm Montez! Komolyan! :) Ez válasz, normális válasz. Köszi tényleg!
2013. máj. 28. 14:45
 17/23 A kérdező kommentje:
Nem.Nem vagyok nő. Fiú vagyok és mivel elég gyengék az izmaim, úgy döntöttem, hogy elkezdek edzeni.
2013. máj. 28. 14:47
 18/23 anonim ***** válasza:

Értem. Mindegy, hogy fiú vagy lány. Mivel én nő vagyok, nyilván magamból indultam ki. A lényeg, hogy kaptál választ. Ilyet is-olyat is.

Ha tényleg zavaró a csúszós valami, akkor hívd fel a webáruházat, vagy írj nekik ha úgy könnyebb neked.

Egyébként pedig Montez nekem már sokat segített... :)

2013. máj. 28. 14:55
 19/23 anonim ***** válasza:
Szoktam segíteni is, ha nem debil a kérdező.:) Csak poén volt, ha nem értené valaki..:)
2013. máj. 28. 14:59
 20/23 Deepbassnine ***** válasza:
a gyereknek nagyon fontos ez a kérdés ne poénkodjatok szegényel
2013. máj. 28. 17:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!