Ma rendeltem natúr sárgaborsó fehérjét.85 %-os fehérjetartalmú, laktóz-glutén mentes. Jókat olvastam róla! 1 baj van vele, hogy ihatatlan! Próbáltam citromléval, pezsgőtablettával, de esélytelen. Egyéb ötlet?
Figyelt kérdés
Tud valaki segíteni??2013. máj. 16. 18:00
1/5 anonim válasza:
Vegyél hozzá tejsavóproteint és keverd azzal.
2/5 anonim válasza:
Megkell szokni. Amúgy hol vetted? kéne nekem is.
3/5 A kérdező kommentje:
2013. máj. 17. 21:25
4/5 A kérdező kommentje:
A legfontosabb....miután beleraktad a port kizárólag kanállal célszerű elkeverni! NEM rázni, mert akkor úgy felhabosodik.....
2013. máj. 17. 21:49
5/5 tap bela válasza:
Nem csak az íze miatt, hanem a bV érték növelése, az amino profil teljessé tétele miatt vegyél whey koncentrárumot . Pl. MHN 100% whey protein ami 3kg-os kiszerelésben 12.300Ft. Keverd 2:1 arányban a whey legyen több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!