Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Rendeltem egy Oto Chili-t....

Egy Srác Asszem kérdése:

Rendeltem egy Oto Chili-t. Kinek mik a tapasztalatai?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi hogy ha valakinek van/volt ilyen gépe vagy használja/használta mik a tapasztalatai??? Mennyi idő mulva van eredménye, és tényleg elég az ajánlott 5perc edzés naponta ??? szálkásítani szeretném a hasamat, az sem baj ha mell egy kicsit feszesebb lesz :) erre a célra szerintetek megfelelő lesz ???

első alkalomkor mit ajánlotok melyik fokozat ajánlatos egy 17 éves, átlagos (187cm 77kg) fiúnak ???

17/F

2013. jún. 2. 00:08
1 2 3
 11/29 anonim válasza:

Utolsó:

És ami fő, nem kell az edzőterembe hallgatni, hogy így baz*dmeg meg úgy baz*dmeg, meg hogy huu de bedurrantam ge*ci. -.- :DD

Én is tervezem, hogy beszerzek egyet.

Tervezem, hogy én is beszerzek egyet és szerintem senki se hiszi azt, hogy napi 5 perctől csoda fog történni meg attól hogy mellette pacalt eszik birkapörkölttel.

2014. jan. 29. 16:55
 12/29 anonim válasza:
Mennyi tökkelütött él ezen a földön...én kipróbáltam ezt a gépet és valóban jó,a has erősítése nem könnyű és fárasztó ha nem megfelelő helyen,pózban stb. csinálja az ember,ezért sokaknak el megy a kedve tőle. Viszont ezen a gépen sokkal kényelmesebb az erősítés.Drágán adják de lehet csinálni is,nem bonyolult.
2014. febr. 9. 17:43
 13/29 anonim válasza:
77 kiló a gyerek, én 184 centivel vagyok 90 kg és nem érzem dagadtnak magam. Szerintem fogynod nem kell inkább kondizzál attól nem csak a hasad lesz feszes.
2014. ápr. 29. 08:21
 14/29 anonim válasza:
Én kiprobáltam és,ha ez nem jó akkor semmi.Ma rendeltem én is,majd megláttom az eredményét.AMÚGY MEG NEM KELL INYKEDNI!
2014. máj. 29. 14:17
 15/29 _Goodlife_ ***** válasza:
47%

Már nem azért ....,de végig olvastam az össze kommentet és a felének szerintem fogalma sincs hogy mi ez a gép!

nekem is van egy, és remekül szuperál.!

Ha jól használod meg az étrendedre is kicsit oda figyelsz akkor 2 héten belül meglessz az összes kockád!!!

Még ha az ennivalódra se figyelsz oda az se baj, mert ennél a gépnél semmit nem számít!Én a (dagi) testemből 3hét alatt csináltam kocka hast!

Nem hiába vetted meg..és sok sikert!!

2014. jún. 19. 16:40
 16/29 anonim ***** válasza:
mese habbal...
2014. jún. 19. 18:20
 17/29 anonim válasza:
48%
akinek van és használja tudja hogy jó, az irigykedő kiváncsiskodók soha nem fogják ezt megtudni :)
2014. aug. 16. 20:44
 18/29 anonim ***** válasza:

ebben csak az a gusztustalan, hogy teljesen félrevezetitek szerencsétlen hiszékeny embereket, akik az otochilit beírva keresőbe ide jutnak...

dagadt testből 2-3 hét alatt soha nem csinálsz kocka hasat... 70-80%ban az étrenden múlik és csak kis százalékban azon, hogy mit testmozgasz... ugyanis mindenkinek kocka hasa van, egyedül a testzsírszázalékon múlik, hogy az látszik e...

2014. aug. 17. 01:13
 19/29 anonim válasza:
..szerintem biztosan jo ez a gep a hasizmok erositesere, bar nem tapasztalatbol irom, csupan egy velemeny. Viszont zsiregeto edzes nelkul mennyire jo ilyet hasznalni egy kisse molettebb embernek? En is azzal kuzdok hogy kiszabaditsam a hasizmaimat a kis zsirreteg alol, mert eddig csak az izmokra dolgoztam a kardiot melloztem tobbnyire :( szoval velemenyem szerint csak ezzel vastagabb leszel, mert az izom fejlodik de a zsir az marad. Vagy rosszul gondolom?
2014. nov. 6. 10:25
 20/29 anonim válasza:

Nekünk is van, kb. 3 hónapja, azóta rendszeresen használjuk napi 5-10 percet, és mindenkin látszik a változás. Nincs kockahasunk, de pár centi lement innen onnan (nem csak hasból, csípőből stb.). :)

Egyáltalán nem "mese habbal" meg "átverés" egy gép, amit ha rendesen használsz akkor erősít és formál.

Nem csodagép, ugyanúgy dolgozni kell rajta. Aki meg nem próbálta és ide jár "szakérteni", annak meg gratulálok...

2014. dec. 25. 12:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!