Mit érhetek el ezzel? (többi lent)
4 hete járok kondizni eddig minden izomcsoportot edzettem heti 3 szor! Most osztott edzéstervet szeretnék és erre gondoltam :
Hétfő: - Mell:-fekvenyomás, fekvenyomás ferde padon,fekvenyomás egykezes sulyzóval, tárogatás ferde padon
- Tricepsz: csigás letolás,tricepsznyujtás fekve franciaruddal, szűk nyomás
- Has: hasprés , lábemelés
Szerda: -Hát:letolás nyujtott karral,háthoz húzás ,felhúzás ,mellhez húzás
-BIcepsz: franciaruddal állva,kalapács bicepsz, állva váltott karral egykezes, ferde padon egykezes
-Has: hasprés, lábmelés
Péntek: -Váll: nyak mögött nyomás,állig húzás, mellről nyomás állva,oldal emelés egykezes
-Alkar: fordított fogású bicepsz,
-Has: hasprés ,lábemelés
- Láb : gugolás és vádlizás
Erre az edzéstervre gondoltam! Csak akkor kockás a hasam ha ráfeszítek és szeretném ha nemcsak akkor lenne! Ehhez Írna valaki egy étrendet?? (Lécci konkrét kaját mondjatok ne azt h mennyi fehérje és szénhidrát) És a tömegnövelőkről mi a véleményetek mit javasoltok?? Elfelejtettem írni h a kondinál a gyakorlatokat 5 sorozat 8-10 ismétléssel gondoltam! Várom a válaszotokat és h mit hol lehetne javítani! Az étrend fontos lenne mert ügye anélkül nem az igazi de ehhez nemnagyon értek ezért is kéreem a tanácsotokat! Köszi a válaszokat előre is!
Bocs a leszólásért de jobban jársz ha nem kókányolsz magadnak össze edzés tervet, hanem kérsz egy edzés tervet tapasztaltabbaktól, vagy előre megírt edzéstervet használsz ha gondolod próbáld ki az enyémet felkészítelek hogy ez garantáltan hazavág és a hasaddal se lesz problémád :)
a lényeg h ne csald el !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!