Már egy ideje edzek.2,5 hónapja edzek, sajna az étkezésemet nem tudom nagyon befolyásolni, az van amit anyu csinál, pár példa (húsleves, gyümölcsleves, palacsinta stb) állatába ilyeneket eszek, Ezzel az edzéssel hószútavon mit érhetek el?
Hétfő:Mell-Váll Fekvenyomás 3X15, válvonaglás 3X20, tárogatás3X15, oldal emelés 3X15, fekvenyomás egykezes súlyokkal 3X15, mellről nyomás ülve 3X10-15, fekvőtámasz 3X kifuladásig, állig húzás 3X15, áthúzás hajlítót karral egykezes súllyal 3X 15 végén hasprés lábemelés 3X50. kedd pihenő Szerda :bicepsz tricepsz :Bicepsz állva rúddal :3X10, csiga letolás 3X10-15 Bic ülve egykezes súlyal 3x10, bic állva váltott karral 3X10, lórúgás 3X10, kalapács bic 3X10, tricepsz nyújtás fej fölött 3X10 koncentrált bic 3X10 sikló bicepsz 3X10 csütörtök pihenő Péntek :Hát nyakhoz húzás 3X15, döntőt törzsű evezés rúdal 3X10, mellhez húzás széles fogással 3X15, Egykezes döntött törzsű evezés 3X 15, felhúzás 3X 10, mellhez húzás szűk fordítót fogással 3X 15. hasprés lábemelés 3X50. ez egy ideig jó lesz vagy kell rajta változtatni?
én edzés után 30 gramm szőlőcukort megeszek és azt halottam a bébi tápszer is jó edzés után.Ja és én otthon edzek saját súlyokkal.
Vállvonaglás :DD
Vállra: oldalemelés, előre emelés, döntött törzsű oldalemelés, vállvonogatás, többi nem kell
Mell: fekvenyomás egykezes súlyzókkal az ferde padon legyen, fekvőtámaszt hagyd ki, a többi jó.
Bicepsz: nagyon sok. elég ez: állva rúddal/scott padon, állva váltott karral beforgatással, kalapács
Tricepsz: csigán letolás, tolóckodás, homlokra engedés/lórúgás
Hát: sok és csomó ugyanúgy dolgoztatja meg az izmot. széles fogással nyakhoz húzás, szűk fogással mellhez húzás, evezés szűkfogással, felhúzás/hiperhajlítás
LÁB??
Nem sokat érhetsz el, ugyanis nincs rendben a kaja. Bébitápszer? Ki mondott ekkora baromságot?
helló.
az egyik haverom mondta jó a bébi tápszer :D, hát én nem szoktam alkalmazni valahogy nem ízlik :D. a láb edzést azért hagyom ki mert a térdem elégé rossz, de ha nagyon fontos a fejlődésbe talán fogok csinálni lábra is valamit. és kösz a edzés tervet. ma csinálok egy új edzéstervet majd le ellenőriznétek? :)
nem is az a célom xD
de már van rajtam egy kicsi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!