Konditeremben zuhanyzó?
Figyelt kérdés
Ne szóljatok be légyszi, normális válaszokat várok!
A konditermi zuhanyzók általában milyenek?
Van elválasztófal, vagy mindenki egy térben?
És a törölközőt ott szokás lerakni vagy már az öltözőben?
Nem vagyok elhízva és a nincs problémám a mérettel sem, értitek, csak nekem ez kicsit vagy nem kicsit furcsa.
Most akarok hozzáfogni és azért kérdezem.
Hogy mennyire lepukkant vagy nem az nyilván helyfüggő, de még az ami kevésbé zavar.
2013. máj. 27. 15:25
12/22 anonim válasza:
Én otthon tussolok, mivel pár percre lakom az edzőteremtől.
Ha buszozol, vagy hasonló, akkor ezt be kell vállalnod.
13/22 anonim válasza:
Vállaja be az akinek 2 anyja van. Tele van ígyis az összes busz csövesekkel meg cigányokkal, most az, hogy én is ott bűzlök mellettük már nem oszt nem szoroz.
14/22 *Glissade* válasza:
Nálunk koedukált zuhanyzó van, a férfiak és nők együtt, egy nagy kabinban, közös vízsugár alatt :)
15/22 anonim válasza:
én ezért kardiózom kondi után, hazafutok, és otthon fürdök. 5km
17/22 poiu válasza:
Ha bármi bajod van, törölközz a fülkében, tekerd magadra a törölközőt és az öltöző fakkod előtt kapd fel a gatyátad.
18/22 A kérdező kommentje:
Ezért kardiózol? Ezért nem zuhanyzol ott inkább?
Már ahol olyan a zuhanyzó.
2014. nov. 13. 13:18
19/22 anonim válasza:
Gliss, ugye csak viccelsz:-D. A kérdező utolsó válaszával (is) egyetértek.
20/22 anonim válasza:
Talán ez is ide kapcsolódik részben: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!