Kinevetnek a konditeremben?
Menj be! Érezd otthon magad, ha nem értesz valamit, nem tudsz valamit nyugodtan kérdezz egy olyan embert, akit készségesnek látsz.
Kiröhögni végképp nem fognak, ez valami fóbia lehet, már feltették a kérdést ezerszer, ismétlem, nem fognak kinevetni, kigúnyolni.
Nem ilyenek ám az emberek ott. Nekem már előfordult fekvenyomásnál(és más kezdőknél is láttam) , hogy utolsó 1-2 nyomásnál odaugrott 1 csávó, nehogy ledőljön a súly, vagy mert úgy látta, hogy nem bírom kinyomni :) Az ilyen elég vicces, de jól esik . Egyébként ne félj kérdezni se, ha 1-1 dolgot nem tudsz (pl. hogy lehet beállítani 1 gép magasságát stb..), az emberek 95%-a segíteni fog. A lényeg , hogy ne percenként ugrálj oda hozzá, meg ne ilyeneket, hogy milyen gyakorlatot végezzek bicepszre, mert azt azért én se bírnám, ha a saját edzőidőmből kéne magyarázkodásba fogni valakinek .
Ne félj lemenni a terembe, nem fognak kiröhögni. Hajrá
Elég durva tévhitek keringenek a testépítőkröl az interneten. Menj be a konditerembe és szinte családias lesz a hangulat. Legalább 3 ember kapásból köszön még ,ha nem is ismer 1 biztos ,hogy akar kezet fogni.
A testépítők vagy legalábbis akik konditerembe járnak nem GYÚRNI hanem edzeni azok nyugodt kiegyensúlyozott emberek. Kiadja magából a teremben mindenki a feszültséget így elég félelmetes emberek járnak oda mégis iszonyat segítőkész jámbor lények.
"Elég durva tévhitek keringenek a testépítőkröl az interneten. Menj be a konditerembe és szinte családias lesz a hangulat. Legalább 3 ember kapásból köszön még ,ha nem is ismer 1 biztos ,hogy akar kezet fogni."
Konkrétan hol ez a terem? Voltak ehhez hasonlóan jó tapasztalataim tapasztaltabb sporttársak segítőkészségéről, de volt, amikor egy 20 év körüli srác eléggé lenéző vigyort vágott rám nézve, mikor mellette öltöztem történetesen éppen félmeztelenül. (Ő szőrtelen és full izom volt). Kicsinyes bosszú, -gondoltam magamban- de ilyeneket, mint ő, tucatjával buktathatnék az egyetemen. (Bár ez akkor és ott nem segített az egómon, csúnyán "le voltam írva").
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!