Ha konditeremben láttok egy ismeretlent, aki szabálytalanul végzi a gyakorlatokat szóltok neki, vagy hagyjátok?
Volt, hogy szóltam, de sértődés lett belőle, így inkább hagyom.
Ha kérdeznek, akkor segítek.
De mostanában itthon edzem.
Értem, ment a zöld.
Jöhetnek még :)
Én nem :D Nem vagyok valami szociális irl, na meg a gyakorlatvégrehajtáshoz nem értek annyira, lehet oka van, amiért úgy csinálja. Aztán lehet nekem el se hinnének semmit xD
De lábnyitogatón üldögélő nőciket egyszer úgy megkérdezném, hogy szerinte ez mégis hogy és mire fog működni :D
Wash: :DDDDD
Én egyszer mentem oda egy srácnak szólni, hogy nem jól csinálja, és leugatott, mert hülye csaj vagyok. Mondom akkor további jó edzést, egészségedre, szia :D
csak akkor,ha másokra veszélyes amit csinál.
amit nézni is fáj pl a csajok lábbicepsz gyakorlata fekve.
amikor leengedésnél nem leengedi,hanem olyan szinten lezuhan a lába,hogy csodálkozom,hogy nem törik el a lába.
ezt szoktuk elkezdeni nézni 3an-4en rém fancsali,sajnálkozó,fájdalmas arccal és akkor vagy megkérdezi,hogy mi a baj és segítünk,vagy abbahagyja a gyakorlatot és eloson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!