El szeretnék kezdeni edzeni (konditeremben). Részletek lent?
Figyelt kérdés
Már több mint egy éve edzek itthon fekvőtámasz tolódzkodás, stb... de megálltam a fejlődésben ezért kondiba szeretnék járni. Szerintetek milyen edzésterv kéne? És kondiba mennyi ideig tart egy edzés kb? 1-1.5 óra és hetente hányszor kéne? Mert az a baj hogy érettségi előtt vagyok nagyon kevés szabadidőm van és szeretném minél jobban beosztani...
Az lenne a célom hogy kb úgy április május környékére látható eredmény legyen mire már pólóban van mindenki... :)
2013. jan. 14. 15:01
1/3 Osynho válasza:
Edzettségi szintedtől függ, de kezdésnek egész testes edzést szoktak javasolni (minden izomcsoportot átmozgatni). Aztán bontani szét. Erre rengeteg edzéstervet találsz a neten, de leginkább neked kell kikísérletezni, hogy mi a legjobb számodra. Heti 3-4 edzés nem ártana azért, szerintem az 1-1,5 óra is korrekt (persze edzésfüggő), de a minőség a lényeg, nem az idő. Lehet 3 órát is beszélni, ha közben végigdumálod az időt. 3-4 hónap alatt lehet szépen fejlődni, bár kipattintva nem leszel. :)Kajára oda kell figyelni, az a lényege az egésznek!
3/3 anonim válasza:
Kezdésnek azt ajánlom, hogy ezt töltsd le és olvasd el: [link]
Az alapokat megtudod tanulni belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!