Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ti kinéznétek a konditeremben?

Ti kinéznétek a konditeremben?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy elöszőr mennék kondiba. Ti mit csináltok, ha új arcot láttok? Kondiztok tovább vagy mi :D

2013. jan. 7. 20:19
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Kondizunk tovább. Miért néznék ki bárkit is?
2013. jan. 7. 20:25
 2/22 SSanchez ***** válasza:
100%
Körbe álljuk és megrúgdossuk.
2013. jan. 7. 20:29
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nálunk is ez a szokás. Szegény csaj a múltkor : (
2013. jan. 7. 20:32
 4/22 SSanchez ***** válasza:
100%
1 foga maradt, azt is a kezében vitte. :(
2013. jan. 7. 20:32
 5/22 Takumi ***** válasza:
100%
Köszönök, ha nem köszönsz vissza többet nem köszönök kb. ennyi. Vagy még ha vmi nagy hülyeséget csinálsz akkor segítek.
2013. jan. 7. 20:35
 6/22 A kérdező kommentje:

Azt gondoltam.

Mert ismerősöm bement a konditerembe, hogy mwgkérdeze mennyi a bérlet

Aztán mondta, hogy hátulról ilyen 17évesek ültek a fekpadon aztán őt nézték, hogy ez ki, de a többi rendesen edzet tovább nem foglalkoztak vele. :D

2013. jan. 7. 20:35
 7/22 anonim ***** válasza:
94%
Mindenki elejti a súlyzót és bámul, mint egy ufót, a pók fingását is hallani a sarokban. Percekig csak farkasszemet néztek majd véresre vernek egy francia rúddal, hogy kiderüljön jössz e legközelebb is.
2013. jan. 7. 20:36
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
1-2 kancsóval nem kell foglalkozni.:)
2013. jan. 7. 20:36
 9/22 anonim ***** válasza:

Ne mondjatok ilyet, mert szegény elhiszi. Egyébként szakadok a válaszokon...

Szerintem van olyan hely ahol simán kinéznek mást sajnos. Nem csak konditerembe hanem máshol is. Nekem két élményem van. Elsõ itt helyben volt egy terembe bementem mindenütt a sok gazdag mercivelgyüttem koxkirály volt oda nem is mentem többet. Másik helyen egy faluba konditerem egy gyereket ismertem vele mentem le. Volt egy embrr aki látszólag több idõt töltött már el edzéssel mint én éltem és odajött segített mondott okis dolgokat. Szóval van ilyen is olyan is.

2013. jan. 7. 20:40
 10/22 anonim ***** válasza:
81%

A tizen évesek csak divatból járnak be feszíteni, nem csinálnak azok semmit. Akik meg rendesen edzenek azok nem foglalkoznak ezzel. Én lassan 3 éve járok edzőterembe Amikor először mentem bementem köszöntem aztán csináltam a dolgom. Kb senkit nem érdekelt nem foglalkoztak velem nem piszkáltak, nem közösítettek, ki mi annyira tiszteltük egymást hogy ha valaki egy gépnél edzett azt hagytuk had fejezze be aztán beállt oda más.

Akik ökörködni jártak be tehát zavarták másokat azokra vagy rászóltunk vagy a pénztáros kidobta őket.

Legutóbb 2 vézna 16 éves jött be edzeni nem csináltak semmi jóformán csak ültek kajáltak meg hangosan röhögttek plusz majdnem egy balesetet okoztak a felelőtlenül bántak mert túl sok súlyt pakoltak a fekpadra és a srác aki alatta volt szívatták hogy na nyomja ki meg minden a srác majdnem megfulladt mert nem bírta, ketten mentünk oda és szedtük le majd szóltunk a tulajnak hogy vagy fegyelmezze őket vagy dobja ki, mert ez nem játszótér. Aki normálisan jár be edzeni, tiszteli a másikat nem piszkálja, ha kérdése van akkor többnyire válaszolunk neki, meg ha úgy van tanácsot is adunk. De nem piszkálunk senkit.

2013. jan. 7. 20:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!