Ti kinéznétek a konditeremben?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy elöszőr mennék kondiba. Ti mit csináltok, ha új arcot láttok? Kondiztok tovább vagy mi :D2013. jan. 7. 20:19
11/22 anonim válasza:
Ameddig nem csinálsz ilyeneket, nem néznek ki...
12/22 anonim válasza:
nahát a videón olyan röhögõgörcsöt kaptam:D nem tudom elhinni hogy ilyen van ez tuti megjátszott:D ez elképesztõ dolog!!!
14/22 anonim válasza:
Igen, csak akkor miért távolról vették?
15/22 anonim válasza:
Nem tudom, hogy ki új és ki nem, az arc memóriám amúgy is szar, engem nem szoktak nézni, de ha néznek annak külön örülök, legalább valaki figyel és tanul :) Ha nincs jobb dolga nézen csak :D Valamikor én is elbambulok embereken. Ez van. :)
16/22 SSanchez válasza:
Lehet ekkora gyökérrel nem égetik magukat.
17/22 anonim válasza:
Nem fog senki basztatni vagy kinézni. Amelyik ilyen, azt 1-2 hónap múlva úgysem fogod látni már, azok csak divatból járnak le, nem értenek hozzá (leszarják az étrendet) nem fognak fejlődni szart se és elmegy a kedvük tőle.
18/22 anonim válasza:
"A tizen évesek csak divatból járnak be feszíteni, nem csinálnak azok semmit."
Mekkora tévedésben vagy te barátom.
19/22 anonim válasza:
Na egy önérzetes tizenéves aki még nem hallotta a mondást, hogy akinek nem inge az maradjon a pólójában.
20/22 anonim válasza:
Előző: nem erről van szó, egyszerűen így általánosítani egy korosztályt nem lehet. A tizenévesek és az idősebb korosztályok között egyaránt van olyan aki példásan edz és étkezik, és akinek fogalma sincs, hogy mit csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!