Milyen eszközöket használhat egy nő a konditeremben?
Figyelt kérdés
Szeretném kipróbálni a konditermet, de nem szeretnék úgy odamenni, hogy azt sem tudom, hogy miket használhatok/szoktak/ajánlott a nőknek.:)2013. jan. 9. 21:07
2/8 anonim válasza:
Amit akarsz.:) Nőknek is fontos izmot építeni.Van valami terved mire akarsz erősíteni?
Amit ne csinálj:Ne ülj be valamilyen gépre és kezdj el százas ismétléseket végezni pehelysúllyal...az nagyon idegesítő.
3/8 anonim válasza:
én azt hiszem hogy az erőkeretet nem szabad mert kitiltanak... :D
4/8 A kérdező kommentje:
Igazából arra gondoltam, hogy mit szoktak leggyakrabban.:)
2013. jan. 9. 21:22
5/8 anonim válasza:
DE döntsd mán' el!MI A CÉL? Kar/láb/has felhozása,vagy egyéb testrész?
Amúgy szerintem mehet 20 perc futás valamint felülés,bicepsz és vállgyakorlat,guggolás.
6/8 A kérdező kommentje:
leginkább has és comb meg fenék.:)
2013. jan. 9. 21:27
7/8 anonim válasza:
Hát akkor guggolás mindenképpen,kitörés,lábhajlító gépek.
Hasra a felülés és könyöktámaszos térdemelés a jó.
Meg persze futás,lépcsőzés...
8/8 anonim válasza:
Mit akarsz velük? Lefogyni onnan? Mert azt nem lehet helyi gyakorlatokkal. Eddz meg minden izmot, menjen 1-1 gyakorlat mindegyikre. És bármilyen eszközt használhatsz, nincsenek külön női és férfi eszközök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!