Tudnátok nekem ajánlani fehérjét illetve az mellé a mi még szükséges lehet?
kb másfél hónapja minden nap edzek....180cm és 65 kg vagyok.
milyen fehérjét ajánlanátok és még mellé kellene vitamin vagy valami ami fontos(gondolom a vitamin más nem)15 éves vagyok e válaszokat előre is köszi:) de csak hozzáértő válaszoljon ha lehet.
Milyen szénhidrátot ajánlotok?
és a vitamin mennyire fontos??
a ch- t és a fehérjét akkor edzés után vegyem be ,edzés előtt akkor elég a szilárd táplálék?
elég a szilárd kaja edzés előtt,nem kell külön még protein
ch nak dextróz,maltodextrin de a legjobb a vitargo
elég lesz 0,7g/tskg edzés után belőle.
vitamin pedig fontos,ne mulaszd el.
de a vitamint is edzés után vegyem be?
és abból kb mennyit?+ mindjàrt összeírom hogy miket vegyek
Edzés előtt 15, órával szilárd étkezés.
Edzés előtt 30 perccel protein helyett EAA/BCAA/glutamin ezek valamelyikét (szabad nem kötött formában) használod, izomleépüléssel nem kell számolnod, mert az energiát szervezeted nem a testfehérjék felhasználásából fedezi. Vércukorszintedet stabilizálja, kevésbé leszel fáradékony.
Hogy miért fontosak a multivitaminok?
Az aminosavak akkor kapcsolódnak a riboszómákhoz ha jelen vannak a megvelelő mikrotápanyagok. Mint pl. a teljes Bvitamin complex, ásványanyagok, nyomelemek. Nincs nélkülük proteinszintézis. Tehát fehérjékkel együtt érdemes használni. Olyan profi termék mint a Peak Whey Fusion alapból 12 fajta vitmain, ásványanyag komplexet tesz a termékbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!