Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tudnátok nekem ajánlani...

Tudnátok nekem ajánlani fehérjét illetve az mellé a mi még szükséges lehet?

Figyelt kérdés

kb másfél hónapja minden nap edzek....180cm és 65 kg vagyok.

milyen fehérjét ajánlanátok és még mellé kellene vitamin vagy valami ami fontos(gondolom a vitamin más nem)15 éves vagyok e válaszokat előre is köszi:) de csak hozzáértő válaszoljon ha lehet.

2013. máj. 19. 16:46
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
egyenlőre izmosodni szeretnék és olvastam hogy ha szedek fehérjét akkor jobban fog látszódni a munka eredménye
2013. máj. 19. 16:49
 2/18 A kérdező kommentje:
erre gondoltam (így kezdésnek):100% Whey Protein Professional és ez mellé még mi kellhet még????
2013. máj. 19. 17:24
 3/18 dirtboy ***** válasza:

vpx syngex onnétt vedd ahol 10es ért van. vitaminnak multi pro vagy mega daily one plusz jó lesz.

ha eredményt is szeretnél akkor legyen edésterved és étrended is.

2013. máj. 19. 17:37
 4/18 A kérdező kommentje:

Lenne még pár kérdésem

1. ez meddig lenne elég illetve hogyan adagoljam,a vitamin az jólesz de én erre a fehérjére gondoltam: 100% Whey protein professional

2. Gondolom edzés előt és után fél-fél órával kell bevenni de melyikből mennyit, és pl pihenőnapokon vegyek be???

2013. máj. 19. 21:14
 5/18 dirtboy ***** válasza:

hogy meddig elég az attól függ mennyit fogyasztasz belőle,hogy menyit fogyasztasz belőle az rajtad és az étrendeden múlik

láttam hogy gondoltál egy proteinre,én meg írtam egy jobb vételt.

2013. máj. 19. 21:27
 6/18 dirtboy ***** válasza:

második pontban miről beszél a vitaminról vagy a fehérjéről?

vitamint reggel étkezéshez.

a fehérjét pedig edzés után 0,5g/tskg mennyiségben gyors ch kiséretében.

hogy ezen kívül iszol e még azt meg az előbbi hozzá szólásomban írtam.

2013. máj. 19. 21:29
 7/18 A kérdező kommentje:

Pl edzés előtt 1-2 adag feherje edzés után meg ugyanennyi fehérje és egy adag vitamin ...ez így?? kb olyan fél vagy egy óràval előtte,utánna,

És pihenőnapokon meg semmi,??? elég rendesen eszem szvl.pihenőnapokon nem kell fehérje max vitamin

Ez így hogyan működne? az edzésterv màr megvan .étkezéssel meg szerimtem semmi gond nem lenne

2013. máj. 19. 21:46
 8/18 dirtboy ***** válasza:

edzés előtt 1-1,5órával szilárd kaja kell nem protein shék,edzés után pedig minél gyorsabban kell a protein és a gyors ch.

a kajánál hogy érted hogy azzal nem lesz gond?

2013. máj. 19. 22:25
 9/18 tap bela ***** válasza:

Elsőször is tedd rendbe a fejedben az egészet, mert amiket kérdezel, és válaszolsz önmagadnak az egy kicsit kevés lesz....

- szilárd étkezés rendbetétele, úgy hogy meghatároztad a célodat,

- tápkieg esetén multivitamin, protien, szénhidrát, omega, joint, creatin fontosak,

- fehérje vásárláskor olyan proteint vegyél ami whey alapú, szója nyista, hozzáadott szénhidrát nyista, süketelő reklámok nyista,. a haverom jó csávó mondta nyista.

2013. máj. 20. 07:31
 10/18 tap bela ***** válasza:
Azzal légy mindig tisztában. A tápkieg nem gyógyszer tehát itt az "innováció" a legtöbb esetben csak és kizárólag reklám célokat szolgál a hatásosság legkisebb valós bizonyítéka nélkül, de nem egy esetben éppenséggel a hatástalanság bizonyossága mellett! Olyan hogy "proprietary blends” "MT" és hasonló hangzatos kifejezések nem jelölnek különösebb protein féleséget, tipust, tulajdonságot. Ezek a kifejezések csupán arra szolgálnak hogy a valós tényeket, a fehérjék minőségét, mennyiségét egy adott termékben elrejtsék. Sok esetben nem fehérje hozzáadott anyagot tartalmazhatnak, vagy csak a protein denaturált alkotórészeit.
2013. máj. 20. 07:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!