Tudnátok nekem ajánlani fehérjét illetve az mellé a mi még szükséges lehet?
kb másfél hónapja minden nap edzek....180cm és 65 kg vagyok.
milyen fehérjét ajánlanátok és még mellé kellene vitamin vagy valami ami fontos(gondolom a vitamin más nem)15 éves vagyok e válaszokat előre is köszi:) de csak hozzáértő válaszoljon ha lehet.
vpx syngex onnétt vedd ahol 10es ért van. vitaminnak multi pro vagy mega daily one plusz jó lesz.
ha eredményt is szeretnél akkor legyen edésterved és étrended is.
Lenne még pár kérdésem
1. ez meddig lenne elég illetve hogyan adagoljam,a vitamin az jólesz de én erre a fehérjére gondoltam: 100% Whey protein professional
2. Gondolom edzés előt és után fél-fél órával kell bevenni de melyikből mennyit, és pl pihenőnapokon vegyek be???
hogy meddig elég az attól függ mennyit fogyasztasz belőle,hogy menyit fogyasztasz belőle az rajtad és az étrendeden múlik
láttam hogy gondoltál egy proteinre,én meg írtam egy jobb vételt.
második pontban miről beszél a vitaminról vagy a fehérjéről?
vitamint reggel étkezéshez.
a fehérjét pedig edzés után 0,5g/tskg mennyiségben gyors ch kiséretében.
hogy ezen kívül iszol e még azt meg az előbbi hozzá szólásomban írtam.
Pl edzés előtt 1-2 adag feherje edzés után meg ugyanennyi fehérje és egy adag vitamin ...ez így?? kb olyan fél vagy egy óràval előtte,utánna,
És pihenőnapokon meg semmi,??? elég rendesen eszem szvl.pihenőnapokon nem kell fehérje max vitamin
Ez így hogyan működne? az edzésterv màr megvan .étkezéssel meg szerimtem semmi gond nem lenne
edzés előtt 1-1,5órával szilárd kaja kell nem protein shék,edzés után pedig minél gyorsabban kell a protein és a gyors ch.
a kajánál hogy érted hogy azzal nem lesz gond?
Elsőször is tedd rendbe a fejedben az egészet, mert amiket kérdezel, és válaszolsz önmagadnak az egy kicsit kevés lesz....
- szilárd étkezés rendbetétele, úgy hogy meghatároztad a célodat,
- tápkieg esetén multivitamin, protien, szénhidrát, omega, joint, creatin fontosak,
- fehérje vásárláskor olyan proteint vegyél ami whey alapú, szója nyista, hozzáadott szénhidrát nyista, süketelő reklámok nyista,. a haverom jó csávó mondta nyista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!