Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lesz-e fejlődés, ha nem...

Lesz-e fejlődés, ha nem minőségi a kaja?

Figyelt kérdés

Testépítéssel foglalkozom már 3 éve. Kajára nem sok pénzem van. A szüleim meg nem preferálják a csirke-rizs szabványt.

Amit tudok kajázni:

- Szalámis-zsömle zöldséggel (csirkemellszalámi -.-")

- Ebédre általában mindig valami húsféle van, szóval talán az az egyetlen normális étkezés a nap folyamán.

- Edzés után szalámis-zsömle kakaóval, vagy nagy ritkán tükörtojás virslivel.

Szerintem ez az oka, hogy az elmúlt fél évben jóformán sehová nem fejlődök. Gyúrás után tej? Olvastam Bunny-t, gondolom, ha meglátná ezt az "étrendet" kinevetne - jogosan. Szerintetek ezen étkezés mellé érdemes-e edzés utánra tejsavót+vitargót vásárolnom, vagy tök felesleges?

A kaján nem tudok változtatni, mert sajnos nem rajtam múlik. Ha véletlenül egy héten egyszer tojást főzök, máris ferde szemmel néznek rám.

2012. okt. 20. 17:00
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Napi 150 gr csirke, 100 g túró, 200 gramm rizs amivel fel tudom dobni a kaját, esetleg 5 tojás. Még eszek 7-10 szelet kenyeret meg iszok fél vagy egy liter tejet. Aztán jön még az ebéd is mellé. Még jön 60-100gramm zab, mikor hogy. Fehérjeport nem tudom jelenleg megoldani. Ennyit tudok tenni.
2015. szept. 27. 14:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!