Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Táplálékkiegészítők használata...

Táplálékkiegészítők használata nélkül milyen fejlődés várható?

Figyelt kérdés

Nem azért kérdezem mert ellenük vagyok, sőt. Idàig hasznàltam tejsavót és dextrózt edzés utàn, reggel is, ezenkívül multivitamin, és ha maradt pénz akkor glutamin vagy kreatin is ment, mindez étrend mellett.

Sajnos mivel még a szüleimmel élek, újabban eltiltottak a vitaminon kîvül a kiegektől, mondvàn a szokàsos dumàt, hogy ez csak felfúj, de erős nem leszel tőle, tele rakjàk őket minden műanyaggal, fehérjeallergiàm lesz, és sorolhatnàm. A vitamin az egyetlen ami maradhatott.

Néha az edzőteremben lent tudok inni turmixot edzés utàn de aranyàrban mérik, nem éri meg. Hogy oldjam meg a dolgot ezek nélkül? Edzés utàn olyan 20 perccel tudok csak enni. Mit egyek mivel helyettesitsem, es egyáltalàn? Minden ötletet/infót szìvesen veszek.

#Tàpkieg
2012. okt. 14. 15:35
 1/5 dirtboy ***** válasza:

én havernál tárolnám a helyedben aztán más dobozban vinnék belőle haza valamennyit és titokban innám.

ennyi

egyébként lehet fejlődni nélkülük is

a tejsavót kéne valahogy megoldanod,dextrózra egy szavuk nem lehet mert az közönséges szőlőcukor amit a boltban is árulnak,tehát nincs semmi értelmes magyarázatuk rá hogy attól is eltiltsanak.

egyébként én ilyen esetben felhoznám azt is hogy örüljenek hogy mozgással foglalkozol és táplálkozással nem füves cigire meg kemény drogokra,alkohol,jattékgép,fogadásokra vered el a pénzed és idődet.

2012. okt. 14. 15:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Vagy vidd el őket egy bioboltba, és mutasd meg nekik Natura tejsavófehérjét, arra is mondjanak már valamit.
2012. okt. 14. 17:51
 3/5 *Glissade* ***** válasza:

Én rámutatnék a gyógyszeres dobozra, a colára, a fagyasztott kajákra, és a fehér kennyére is, majd mondanám: ha a tábkieg megy, akkor menjenek ezek is!

A csokit meg felfalnám mielőtt haza érnek:D

Vagy azt tenném, amit a többi válaszoló írt:)

2012. okt. 14. 18:54
 4/5 *Glissade* ***** válasza:
*fagyasztott kész étel
2012. okt. 14. 18:56
 5/5 anonim ***** válasza:

A szülőket úgysem tudja meggyőzni....ez olyan, mintha titeket arról győzködne a leendő fiad, hogy szeretne tűsarkúban járni és nővé operáltatni magát. A kettőnek köze nincs egymáshoz, csak próbáltam egy szélsőséges példát keresni, hogy ilyenkor "mit éreznek" a kedves szülők.

Ha engedik a húst, akkor kérj rá zsét, vágóhídról, vagy húsboltból szerezz olcsó ám megbízható (!) csirkemellet, és azt edd, pl. napi 60-80 dekát. + rengeteg zöldséget

2012. okt. 14. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!