Kox kombó. Lehet -e Stanzol 5mg -t kombózni kék di -anabollal?
Figyelt kérdés
És ha lehet, akkor hátráltatja e a stanzol a danabolt, vagy esetleg többet fog hozni a 2 együtt? Csak értelmes válaszokat várok és nem fikázást...2012. okt. 6. 11:59
51/59 anonim válasza:
És mennyit nyomsz fekve, kedves Montez? :P
52/59 anonim válasza:
mivel már öreg sz@r vagyok, így nem igen megyek fel 110 fölé szériában, féltem az ízületeket. de nekem ennyi elég naturálban. De miért érzem ezt a kedves Montez megszólítást gúnyosnak? Miért? hihetetlen számodra, hogy ilyen régóta edzem? :)
53/59 anonim válasza:
Én ezt a kérdést eleve úgy tettem fel, hogy tisztában voltam a 27 éves edzésmúltaddal - legalábbis te ezt deklaráltad. Innentől kezdve nem értem, hogy miért érzed gúnyosnak azt a kontextust, amelyben a "kedves" szó szerepel. Aki 27 éven át edz, az - szubjektív perspektívám szerint -, tiszteletet érdemel. Én még negyed annyi ideje sem edzem mint te, mégsem gondoltam még soha arra, hogy abbahagyom, ergo nem hihetetlen ;)
54/59 anonim válasza:
oks, elnézést, csak én már kaptam itt hideget-meleget.
Jó edzést továbbra is.:)
55/59 anonim válasza:
Tudom, pedig a te válaszaid mindig relevánsnak vehetőek ebben a kategóriában. Köszönöm, neked is további jó edzést! :)
56/59 anonim válasza:
Montez hanem lenne gond dobnál egy képet hogy hogy né
zel ki?ne értsd félre nem vagyok meleg:D
57/59 anonim válasza:
58/59 anonim válasza:
Ez igen!itt a bizonyitek hogy felesleges a kox.
59/59 anonim válasza:
Hát pedig kb a fele vagyok egy koxos versenyzőnek, szóval nagyon gyenge amit naturálban elértem. Persze mások jobb genetikával nagyobbak is lehetnek.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!