Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kox kombó. Lehet -e Stanzol...

Kox kombó. Lehet -e Stanzol 5mg -t kombózni kék di -anabollal?

Figyelt kérdés
És ha lehet, akkor hátráltatja e a stanzol a danabolt, vagy esetleg többet fog hozni a 2 együtt? Csak értelmes válaszokat várok és nem fikázást...

#edzés #gyúrás #Danabol #Winstrol #Stanzol #di anabol #di -anabol #di-anabol
2012. okt. 6. 11:59
1 2 3 4 5 6
 11/59 A kérdező kommentje:
De mit kisgyerek? 1 hónapja kezdtem és 8 kiló b4zdm3g ne idegelj már 60 kiló voltam 180cm-el...
2012. okt. 7. 11:04
 12/59 A kérdező kommentje:
Ráadásul 3 évig 1 dekát nem híztam, szóval érthető.
2012. okt. 7. 11:11
 13/59 anonim ***** válasza:
100%
42 éves vagyok szóval nekem kigyerek vagy, pláne ha egyből koxal kezded az edzéseket az már több, mint szánalmas. Nem írok neked ide többet bármit válaszolsz, nem tartom az ilyeneket semmibe, akik egyből a koxhoz nyúlnak. Majd meglátod később, hogy nem kellett volna. Sok sikert!
2012. okt. 7. 11:12
 14/59 A kérdező kommentje:
El hiszem, ne is haragudj a hírtelen dühöngésem miatt. Edzettem már, de mint említettem sajnos nem hízok. Próbáltam már Jumboval is, ettem mellé napi 5ször legalább. Híznom csak kellett volna, de még kox -szal sem jön zsír pedig elférne. Mégegyszer elnézést kérek a kirohanásom miatt.
2012. okt. 7. 11:14
 15/59 anonim ***** válasza:

Okés, semmi gond, én is bocs!

Szóval jól be kellene lőni a tömegnövelő étrendet és szerintem még tudnál fejlődni pár évig kox nélkül is. Az a gond, hogy ha abbahagyod a koxolást (mert ugye kell szüneteltetni is), akkor nem fogod tudni megtartani az elért eredményeket. Főleg, ha nem volt megfelelő utókúra.

2012. okt. 7. 11:20
 16/59 A kérdező kommentje:
Hát, úgy gondoltam, hogy lenyomok egy ilyesféle susta250 kúrát ( [link] ) és utána HCG, onnantól be is fejeztem! :)
2012. okt. 7. 14:16
 17/59 anonim ***** válasza:
A susta önmagában nem a legjobb megoldás, kellene hozzá bázis-szteroid is, pl deca, boldenon, stana, stb. Tehát önmagában sima teszto nem sok izmot hoz, de nem akarok bele okoskodni, mivel én a másik oldalon vagyok.:)
2012. okt. 7. 14:19
 18/59 A kérdező kommentje:
Másik oldalon? Egyébként nyugodtan bele okoskodhatsz, legalább valami hozzáértőtől is látok valamit :) Na megyek, körülbelül 2 órán keresztül nem tudok válaszolni, indulok edzeni! Ha segíteni akarsz valamiben, csak nyugodtan, megköszönöm. Csak vannak olyanok, hogy elgurul a gyógyszerem, már ha érted mire gondolok, ne vedd komolyan.
2012. okt. 7. 15:02
 19/59 anonim ***** válasza:
elgurul a gyócered kajak öcskösöm ez koxal ááá besírok,meg ki nem szarja le a fassz.opo gyógyszered szépen beszéjjé főleg egy oylan emberrel aki még ír is a kérdésed alá,asszed a kox az olyan hogy mégeggy és vége??mindenesetre ha nyomod a kúrát tölts fel még képet kíváncsi vagyok
2012. okt. 9. 16:37
 20/59 anonim ***** válasza:
Sok mindenben egyet értek Montez válaszával.Tényleg hülyeség tablettáról át térni tablettára, ahogy látom olyan 16-17 éves lehetsz én azt mondom edzél még egy kicsit naturálba vagy is már nem vagy az de akkor most már szerek nélkül és max kiegészítőkkel majd később térj vissza a cuccokra.Addig is tapasztald ki magad, meg az embereket is.
2012. okt. 9. 22:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!