Kox kombó. Lehet -e Stanzol 5mg -t kombózni kék di -anabollal?
Figyelt kérdés
És ha lehet, akkor hátráltatja e a stanzol a danabolt, vagy esetleg többet fog hozni a 2 együtt? Csak értelmes válaszokat várok és nem fikázást...2012. okt. 6. 11:59
41/59 anonim válasza:
Fekve elég szarul nyomok.Mikor kezdtem 60ba ment csak 2szer.Most 70be nYomok 4et szabályosan 5ik nem megy ki segítség nélkül.Majd lesz jobb is.
43/59 anonim válasza:
Akkor te is a kinézetre menők táborát erősíted. Okés, csak ennyit szerettem volna.
44/59 anonim válasza:
Szoval te csak azért gyursz hogy erosebb legyél de a kinézetre szarsz?Szerintem mind2 fontos.
45/59 anonim válasza:
Amugy meg bocs hogy kezdoként nem 200at nyomok :D
46/59 anonim válasza:
Nem sz*rok a kinézetre, de nem izgat a kockahas, megy az aerob, meg a normálisabb kaja is, ha van rá lehetőség. Számomra sokkal fontosabb az erő, meg, hogy a feszengő emberkéknek letörjem a szarvát, mikor odaállok az egyébként nem túl nagy méreteimmel ;) Fenomenális érzés, hidd el.
47/59 anonim válasza:
Elhiszem de én nem azért kondizok hogy feszengjek másoknak.Fontos az ero is.Arrol meg nem én tehetek hogy nem tudok tobbet tolni kezdoként,késobb lesz jobb is.3honap alatt 10kgval tobbet nyomok.
48/59 anonim válasza:
Az nice, csak így tovább. Egyébként szerintem - ha már itt tartunk-, legfontosabb maga a sport. Nekem legalábbis jó érzés csinálni. Már elég régóta.
49/59 anonim válasza:
Így van én is szeretem csinálni nagyon.
50/59 anonim válasza:
Én meg már 27 éve folyamatosan csinálom.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!