Tömegnövelő vagy fehérje és szénhidrát kombó?
Most kezdem majd szeptembertől a kondiba járást. Olyan sok terméket találtam meg olyan sokat olvastam utána mégis tanácstalan vagyok. Az étrend persze megvan.Mit szedjek edzés után izomtömeg növelésre?
A, Tömegnövelő
B, fehérje+szénhidrát kombó?
Én is B-t mondok.
Másik kérdésedre válaszolva tömegnövelőből vannak jó tömegnövelők, de nagyon drágák, és korlátozott, mikor tudod őket használni, szóval nem érik meg a pénzüket.
A tömegnövelő is gyakorlatilag szőlőcukor készítményekből, fehérjéből, és esetleg hozzáadott kretainból, glutaminból, BCAA-ból áll, de ezeket te is össze tudod magadnak rakni, jelentősen olcsóbban.
Ha veszel egy fehérjét, akkor reggel fogyasztahtod magában, edzés után gyors felszívódású ch-val, este is magában.
A tömegnövelővel más a helyzet, annak csak edzés után van értelme, más esetben könnyen zsírrá rakódhat le, kivéve edzés után. Reggel és más napszakban nem fogyasztunk tömegnövelőt.
Azért ha összeraksz nekem egy hypermass5000 ret jelentősen olcsobban megtapsikállak :)
Jumbórol ne is beszéljünk nagy része szimpla cukor azt én is összerakom jelentőssen olcsobban ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!