Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kox kombó. Lehet -e Stanzol...

Kox kombó. Lehet -e Stanzol 5mg -t kombózni kék di -anabollal?

Figyelt kérdés
És ha lehet, akkor hátráltatja e a stanzol a danabolt, vagy esetleg többet fog hozni a 2 együtt? Csak értelmes válaszokat várok és nem fikázást...

#edzés #gyúrás #Danabol #Winstrol #Stanzol #di anabol #di -anabol #di-anabol
2012. okt. 6. 11:59
1 2 3 4 5 6
 21/59 A kérdező kommentje:

Hát, nem sokat tévedtél, 19 éves vagyok. Edzettem már 1 évet natúrba, sajnos ez idő alatt napi 4-5 evés és 3 adag fehérje mellett 2 teljes kilogrammot sikerült felszednem. (Y)

16:37 Te nem tudom mire viszed így el magad, ha már írni nem tudsz, legalább az olvasást gyakorold, mivel raktam fel képet, kattintanod kéne kettőt. Egyébként 8kg plussz nem rossz eredmény számomra egy hónap alatt.

2012. okt. 10. 09:30
 22/59 anonim ***** válasza:
Hát én inkább a naturálban fel szedett 2 kilóra mondanám hogy nem semmi én már 2 nyomom ez a 2 év alatt szedtem fel 2 kg-t és fele ennyi idő alatt szedtél fel tehát jól fejlődsz, meg hát 1-2 év edzésben az még semmi mindenhez idő kell ahogy sokan mondják : "Nem leszel 1-2 év alatt schwarzenegger." Kitarátás.
2012. okt. 10. 15:35
 23/59 anonim ***** válasza:
ésszel beszéljél azt mondtam mad ha még nyomod tovább dobj fel képet tesa szövegértelmezés!!
2012. okt. 10. 19:41
 24/59 anonim ***** válasza:
Fingod nincs a testépítésről, a szteroidok használatáról meg aztán pláne. Alapvető biológiai dolgokhoz dettó közöd nincs. Nagyon fa**án nézel ki - le a kalappal -, majd nézd meg magad, hogy milyen ütemben fogsz fejlődni, ha nem használod ezeket a kamukoxokat. Habár eddig sem fejlődtél túl sokat...
2012. okt. 13. 16:06
 25/59 A kérdező kommentje:

Hát, én nem értem itt az embereket! A kérdésre kértem választ, nem azt, hogy szóljatok bele, miként teszem tönkre a testem.

U.i: Azért hozzáfűzöm, egy hónap alatt tíz kg nem valami kevés, én így látom!

2012. okt. 25. 12:38
 26/59 anonim ***** válasza:
Akkor én még egyszer válaszolok. Még ha koxolsz is, akkor sem jó ötlet két szemest öszerakni, mert mindkettő eléggé kicsinálja a májat és vesét. Max egy szuris mellé ajánlott egy tablettás. Szóval felejtsd el egyszerre a stana-danabol kombót.
2012. okt. 25. 13:39
 27/59 anonim ***** válasza:
10kiló víz tesa?hú dejo!
2012. okt. 25. 18:41
 28/59 A kérdező kommentje:
Montez köszönöm a kérdésre adott választ, akkor nem szedem a kettőt egyszerre. 27/27 Te nagyon nagy észlény vagy! Szedek vízhajtót mellé, szálkás vagyok ugyanúgy, 10kg-ból 10kg vízet nem is hozhatna! Megnézném te mivel vagy jobb tőlem, hogy ilyen nagyra tartod magad.
2012. okt. 27. 09:56
 29/59 anonim ***** válasza:
Kox nélkul is jo eredményt lehet elérni.PL Én:3hónap 8kg majdnem tiszta izom naturálba.Pedig nagyonnehezen hizo tipus vagyok.
2012. nov. 17. 14:14
 30/59 anonim ***** válasza:
Így van, naturálban is lehet jó eredményt elérni. Esetleg egy képet dobhatnál, hogy te mit tartasz jó eredménynek.
2012. nov. 17. 14:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!