Milyen napi felosztásban kell ezt a fajta kreatint szedni? ( edzésnapra s pihinapra értem)
Figyelt kérdés
www.biotechusa.hu/Kreatinok/195-Creatine-Tablets-Ragotabletta.html2012. jún. 22. 08:48
21/35 A kérdező kommentje:
ertem ertem:) akk 3 napig 25 g utanna 20 g . elso 7 utan pedig napi 15 g. ugy hogy reggel delutan este!! ez mehet edzesnapin es pihinapon ugyan ugy??? szigoruan kaja elott kell???? es egybol kell ra kajalni?????
2012. jún. 22. 10:55
22/35 A kérdező kommentje:
Miskolci a baratnom :-D
2012. jún. 22. 10:56
23/35 anonim válasza:
úgy jó lesz, szénhidrát étkezések előtt 10-15 perccel edzés után pedig belerakhatod a fehérjeturmixodba amibe amúgy is kell gyors felszívódású szénhidrát
24/35 anonim válasza:
dirtboy értem akkor gondolom marad a nem kúraszerű szedés, amúgy mért nem szereted ha megkérdezhetem ?
25/35 dirtboy válasza:
nem első hét után.
első 5 nap után.
3nap 25g,2nap 20g azaz 5 nap a töltés.
azért jó levenni belőle 5g ot mert ahogy telnek a napok az a 25g egyre többnek számít,3.nap után már felesleges lenne a 25g.
igen szénhidrátos étkezés az kell utána.
pihenő napon szintén.
26/35 A kérdező kommentje:
Mivan akkor ha csak kreatint szedek meg dextrózt?? tudom h a dex is olyasmire szolgal.. de igy lreatinra meg feherjere. meg rendes kajara. konditeremre nincs ugy osszesen amyagi hatterem :/
2012. jún. 22. 11:03
27/35 anonim válasza:
a fehérje mindenképpen kéne de majd dirtboy kifejti én lépek :)
28/35 dirtboy válasza:
mert általában elég spontán napjaim vannak,nem igen tudnám betartani ilyenkor mikor jó idő van,nyár van.
jó ez most nekem így hogy edzés előtt egy kevés meg edzés után egy kevés és nem kúra szerűen.
rakok hozzá bcaa-t aztán kész.
29/35 dirtboy válasza:
ebben az esetben a kreatin kilőve.
akkor marad a dextróz és a fehérje.
30/35 A kérdező kommentje:
Attol is fook ugy izmosodni???
2012. jún. 22. 11:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!